Αποστασεις παπαδημουλη για την προμηθεια των 500 εκατ. ευρω - δηλωσε αγνοια...

21:45 24/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε το πρωί μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Δημήτρη Παπαδημούλη ...
στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, με αφορμή την επίμονη ερώτηση της κ. Μπακογιάννη για την προμήθεια των 500 εκατ. ευρώ. «Πέστε μου για τα 500 εκατ. ευρώ» ρώτησε δύο φορές τον κ. Παπαδημούλη η κ. Μπακογιάννη για να λάβει την απάντηση: «Δεν έχω στοιχεία για να πω καλώς ή κακώς η συμφωνία για τα 500 με τους εξοπλισμούς».

Η Ντόρα Μπακογιάνη το εξέλαβε ως άρνηση του κ. Παπαδημούλη και σχολίασε χαρακτηριστικά:
«Δεν απάντησε για τα 500 εκατ., δεν διάβασε τη δήλωση της Lockheed, δεν έχει ανοίξει εφημερίδες της Κυριακής δεν έχει ιδέα περί του τι συμβαίνει».

«Για θέματα που δεν τα ξέρω καλά προτιμώ να μη μιλήσω», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Διαβάστε ολόκληρο τον διάλογο:

Μπακογιάννη: Πέστε μου για τα 500 εκατ. ευρώ

Παπαδημούλης: Εγώ δεν έχω στοιχεία για να πω αν καλώς ή κακώς η συμφωνία για τα 500 με τους εξοπλισμούς αλλά θυμίζω ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και η κ. Μπακογιάννη ενεργά μέσα σε αυτή την προσπάθεια, ξόδεψαν δις. ευρώ για εξοπλισμούς, για αεροπλάνα που δεν είχαν πιλοτήριο, για υποβρύχια που δεν είχαν τορπίλες, για τανκς που δεν είχαν βόμβες. Ναι, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τον παίρναν μετά πανάκριβα αφού ειχαν αγοράσει το σκάφος. Πάρτυ για την ολυμπιάδα του 2004, τεράστια δις. Έξοδα. Η μόνη χώρα, η Ελλάδα που δεν έχει κάνει απολογισμό, ρημάζουν οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Μπακογιάννη: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, να περάσω.

Παπαδημούλης: Εμείς έχουμε μία δέσμευση. Μας φτπάνουν τα ελλείματα και τα χρέη που μας κληροδότησαν 40 χρόνια κακής διακυβέρνησης από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δε θέλουμε νέα ελλείμματα, θέλουμε νοικοκυρεμένους δημόσιους προϋπολογισμούς αλλά με δικαιοσύνη και θέλουμε να βγούμε στην ανάπτυξη. Παλεύουμε για μια συμφωνία που να επιτρέψει στην Ελλάδα να ανασάνει και να αναπτυχθεί. Και θα τα καταφέρουμε.

Μπακογιάννη: 1ον, επειδή μου είπατε προσωπικώς, καμία απόφαση του ΚΥΣΕΑ δεν έχει υπογραφεί επί των ημερών μου περί περαεταίρω εξοπλισμών, καμία.

Παπαδημούλης: Όχι δεν είπα αυτό, είπα για το 2004 είχατε ενεργή συμμετοχή.

Μπακογιάννη: Βεβαίως ήμουν δήμαρχος Αθηναίων και είμαι περήφανη για τη δουλειά που έγινε και δέστε την Αθήνα του 2004 και δέστε τηνΑθήνα σήμερα και κάντε συγκρίσεις.

Το 3ον, σημειώνω ότι ο κ. Παπαδημούλης δεν απάντησε για τα 500 εκατ., δεν διάβασε τη δήλωση της Lockheed, δεν έχει ανοίξει εφημερίδες της Κυριακής δεν έχει ιδέα περί του τι συμβαίνει.

Αυτό μεταφράζεται σε άρνηση του κ. Παπαδημούλη να απαντήσει.

Παπαδημούλης: Για θέματα που δεν τα ξέρω καλά προτιμώ να μη μιλήσω.
Keywords
Τυχαία Θέματα