ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ

06:06 23/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Την παροχή κινήτρων στους στρατεύσιμους που κάνουν χρήση ναρκωτικών, προκειμένου να απεξαρτηθούν, ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Υγείας, Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος. Προβλέπεται ότι οι στρατεύσιμοι που παρακολουθούν και ολοκληρώνουν πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ θα υπηρετούν θητεία
μειωμένη κατά τρεις μήνες...
Παράλληλα, ο υπουργός Άμυνας, Ευαγ. Βενιζέλος γνωστοποίησε ότι το υπουργείο Άμυνας θα συνδράμει στην κάλυψη των κτιριακών αναγκών του ΟΚΑΝΑ. Μεταξύ άλλων, θα παραχωρήσει έκταση 20 στρεμμάτων για την επέκταση του Αττικού Νοσοκομείου.
Οι υπουργοί Άμυνας και Υγείας ανακοίνωσαν επίσης μέτρα για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, όπως τη διάθεση κλινών των στρατιωτικών νοσοκομείων στο ΕΣΥ, τη σύσταση επιτροπής εργασίας για τις προμήθειες, την παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή νοσοκομείου στη Χαλκίδα, την κάλυψη των αναγκών του ΕΚΑΒ σε καύσιμα στην Αττική και την χαμηλότερη χρέωση του ΕΣΥ για τις αεροδιακομιδές. Επιπλέον το σύστημα συνταγογράφησης των Ενόπλων Δυνάμεων θα γίνει συμβατό με το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Υγείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα