Ο Δαλακούρας γίνεται το νέο αφεντικό στην ΑΕΚ;

Την ώρα που οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς θεωρούνται "φευγάτοι" από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ακόμη και μέχρι το τέλος του μήνα Μαρτίου να έχει περάσει στα χέρια του Γιώργου Δαλακούρα.
Ο Γιώργος Δαλακούρας που.....
θεωρείται παλιά καραβάνα στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, εδώ και δύο μήνες βρίσκεται σε καθημερινή σχεδόν επαφή με τον Πέτρο Παππά με αντικείμενο την εμπλοκή του στην
ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και ο "Δικέφαλος" να περάσει στα χέρια του 73χρονου γνωστού εφοπλιστή.


Σε περίπτωση που δεν "στραβώσει" το κλίμα και ο Δαλακούρας θα ξαναμπεί στην ΑΕΚ όμως δεν θα είναι μόνος του, αφού υπάρχει πίσω του μεγάλη πολυεθνική εταιρία με την οποία έχει συνεργαστεί σε δουλειές εκτός ποδοσφαίρου και η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ελλάδα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο real estate και entertainment.

Ο Γιώργος Δαλακούρας γνωρίζει τα πάντα για την ΠΑΕ ΑΕΚ, τόσο αυτός όσο και οι υποψήφιοι συνέταιροι και χρηματοδότες του, έχει εδώ και καιρό στα χέρια του τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ που του έχουν παραδοθεί από τον Πέτρο Παππά και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για σχεδόν τελειωμένη συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δαλακούρας έχει φτιάξει ήδη μια μικρή ομάδα συνεργατών που θα είναι δίπλα του στην ΑΕΚ και ανάμεσα τους είναι και πρώην παράγοντες της ΠΑΕ.

Διαψεύδει ο γιός του Ελληνα εφοπλιστή!

Σε διάψευση των φημών για την εμπλοκή του Γιώργου Δαλακούρα στην ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε με δηλώσεις του στον exedra.gr ο γιος του Βασίλης, δηλώνοντας ότι όλη η οικογένεια είναι ενοχλημένη από τις συγκεκριμένες φήμες. «Αυτά είναι παραμύθια. Δεν ισχύει τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι, ούτε πρόκειται να υπάρξει. Η μόνη σχέση μας με την ΑΕΚ είναι η κατοχή εισιτηρίων διαρκείας, γιατί είμαστε Αεκτζήδες. Ο πατέρας μας ήταν αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ το 1978 επί Λουκά Μπάρλου. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχει βάλει μυαλό. Δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Είμαστε ενοχλημένοι από τις συγκεκριμένες φήμες. Το διαψεύδουμε.»

Ποιος είναι ο Δαλακούρας

Ο Γιώργος Δαλακούρας είναι γνωστός στην εφοπλιστική κοινωνία, ενώ έχει ασχοληθεί και με την πολιτική και τα media. Στα 73 του μπορεί να καυχιέται ότι έχει κάνει πολλά στην ζωή του. Γεννήθηκε το 1938 και είναι παντρεμένος με την Ελένη Δαλακούρα, έχει και τρεις γιους τον Δημήτρη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη που ακολουθούν τα χνάρια του, ενώ έχει και μία κόρη την Ελένη. Απόφοιτος το 1957 από το Κολέγιο Αθηνών. Εκλεγμένος βουλευτής με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα τέλη της δεκαετίας του ’70, καθώς και ευρωβουλευτής. Πρόεδρος σε δεκάδες εφοπλιστικούς συλλόγους, πρόεδρος σε τράπεζα κα
Keywords
Τυχαία Θέματα