Στον αερα το νεο site toy aποστολου τζιτζικωστα...

Από τη Δευτέρα είναι on air και η νέα ιστοσελίδα του κ. Τζιτζικώστα στη διεύθυνση tzitzikostas.gr, μέσα από την οποία μεταδόθηκε ζωντανά η πρώτη του μεγάλη εκδήλωση...
στην Αθήνα. Έχει σχεδιαστεί σε αμερικανικά πρότυπα καθώς σε πολλά σημεία «καλεί» το χρήστη να πάρει την καμπάνια του υποψηφίου Προέδρου στα χέρια του. Μέσα από την ενότητα «Μαζί» οι συνεργάτες του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ,
φιλοδοξούν να αυξήσουν τη διάδραση με τους φίλους της καμπάνιας σε όλη τη χώρα, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι των εθελοντών.

Παράλληλα, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο, με υλικό από τις περιοδείες και τις συναντήσεις του. Την ηλεκτρονική παρουσία του υποψηφίου για την ηγεσία της ΝΔ έχει αναλάβει εξολοκλήρου μια δημιουργική ομάδα εθελοντών από 20 έως 30 ετών.

Ο υποψήφιος «γαλάζιος» πρόεδρος ξεκίνησε την πρώτη του κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα με το ερώτημα αν θα τολμήσουμε να αλλάξουμε εμείς για να αλλάξουμε τη χώρα.

Όπως τόνισε «έχουμε να επιλέξουμε αν θα συντηρήσουμε το παλιό που τελειώνει, ή θα γίνουμε εμείς το νέο που θα εμπνεύσει και τη χώρα», σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου παρά μόνο για τα συμφέροντα εκείνα που θέλουν να κρατούν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους με το παρελθόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα