''o zaxaρι δεν hταν σε θεση να πεταξει''...

12:30 26/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Τα σενάρια που θέλουν τον πιλότο της μοιραίας πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών να βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους είναι πολλά...
και ένας στενός του φίλος έρχεται να τα ενισχύσει με τις δηλώσεις του σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας ανώνυμα στην εφημερίδα NZ Herald ο φίλος του κυβερνήτη είπε ότι η απόφαση της γυναίκας του να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια τον πλήγωσε πολύ .

Συγκεκριμένα, είπε ότι ήταν τόσο
καταρρακωμένος που «δεν ήταν σε κατάσταση να πετάξει», ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του ότι μπορεί να ήθελε να πάρει το αεροπλάνο για μια «τελευταία βόλτα».

«Δεν ήταν καλά για να πετάξει. Ήταν πολύ πιθανό ούτε οι επιβάτες, ούτε το πλήρωμα να μην είχαν ιδέα για το τι συνέβαινε μέχρι που ήταν πολύ αργά», είπε ο άντρας, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι ο Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ είναι ένας από τους καλύτερους πιλότους που ξέρει.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι ο πιλότος μπορεί να είδε το αεροπλάνο ως ευκαιρία για να δοκιμάσει τις επικίνδυνες μανούβρες, που είχε τελειοποιήσει στον εξομοιωτή πτήσης που είχε στο σπίτι του.

Οι νέες αυτές σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι το μοιραίο αεροσκάφος ανέβηκε στα 43.000 πόδια, λίγο μετά την τελευταία επικοινωνία που είχε.

Μια πηγή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της είπε στη Daily Mail ότι το αεροσκάφος πετούσε στα 43.000 πόδια για 23 λεπτά πριν αρχίσει να κατεβαίνει, γεγονός που σημαίνει ότι μέσα σε 12 μόλις λεπτά, δεν θα υπήρχε άλλο οξυγόνο και οι επιβάτες θα έχαναν τις αισθήσεις τους.
Πηγή : protothemma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα