Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο

19:13 27/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Τελεσίγραφο Ντράγκι για τη ρευστότητα!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τους δύο όρους που θέτει στην Αθήνα ο Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης για να διευκολύνει την αποπληρωμή των ελληνικών ομολόγων του Μαρτίου...Επίσης, η «Αγορά»:

• φέρνει στο φως τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση για τη λήψη μέτρων έως 6 δισ. ευρώ ώστε να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2015.

• φιλοξενεί δήλωση του νέου
Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος επισημαίνει: «Δεν θα κόψω τις γέφυρες με το παρελθόν μου».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τονίζει: «Η συμφωνία δεν χρειάζεται να περάσει από τη Βουλή» και του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και πρώην υπουργού, Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία».

Τέλος, η «Α» δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις θρησκευτικές τελετές Αφρικανών μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι προσεύχονται για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα