Η αποχώρηση... κολλάει στ’ αστέρια

Πιέσεις δέχεται εκ των έσω ο Αλαφούζος προκειμένου να αναλάβει σκληρή στάση μετά την βαριά τιμωρία που του επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού αποφάσισε με το επιτελείο του να παραχωρήσει το Σάββατο Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου μετά και την διακοπή που προχώρησε η Κυβέρνηση.

Τον Γιάννη Αλαφούζο προέτρεψαν ακόμη και να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα αφού ούτως ή άλλως

ο τίτλος χάθηκε μετά την αφαίρεση βαθμών. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά αφού ο Παναθηναϊκός όπως ανέφερε και στην λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας ότι στοχεύει πλέον στα...άστρα.

Και για να εξηγούμαστε όπου «άστρα» βάλτε Champions League και θα καταλάβετε πολλά. Μοναδικός στόχος πλέον του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το Κύπελλο είναι τα play off και βέβαια η κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Οι πράσινοι διέγραψαν ήδη από το μυαλό τους το πρωτάθλημα αφού ο Ολυμπιακός έφυγε με 6 βαθμούς μπροστά και οριοθέτησαν την μια και βασική τους επιδίωξη.

Κι αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει αν πάρουν την ομάδα και φύγουν από το πρωτάθλημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας όπως θα ήθελαν οι σκληροπυρηνικοί της ΠΑΕ.

Οπότε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου μπορεί να ανακοινώσει τα πάντα ...εκτός από την αποχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα