Γενεθλια, αγκαλιες και φημες...για διαζυγιο...

18:36 19/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο αριθμός των καλεσμένων και τα δώρα ήταν top secret, ενώ ένα αυστηρό no entry ορίστηκε για φωτογράφους και καμεραμέν...
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με άκρα μυστικότητα, αλλά με πολύ χορό και μουσική.

Οι μοναδικές πληροφορίες για όσους βρέθηκαν στο ξέφρενο πάρτι της, ήταν οι καλοί της φίλοι Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Τζει Ζ, αλλά και η Όπρα Ουίνφρει.

Όσο για τον Αμερικανό
πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, φωτογραφήθηκε αγκαλιάζοντάς την σφιχτά και χαμογελώντας, εικόνα που στη συνέχεια ανήρτησε στο Twitter γράφοντας: «Χρόνια πολλά. Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις».

Βέβαια, δεν είναι λίγοι όσοι ερμήνευσαν την κίνησή του σαν μία προσπάθεια να θολώσει τα νερά σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για τίτλους τέλους στο γάμο του.

Σε κάθε περίπτωση, το πιθανότερο είναι η Μισέλ Ομπάμα να άφησε πίσω της τις έγνοιες αυτές για να απολαύσει το πάρτι γενεθλίων για τα 50 χρόνια της, που όπως είπε η ίδια δε φανταζόταν ποτέ ότι θα τα γιόρταζε στον Λευκό Οίκο. Άλλωστε, όπως σχολίασε… αλά «Sex n The City», είναι fifty and fabulous, δηλαδή πενηντάρα και υπέροχη.

Την ίδια ώρα, η μοναδική λήψη που διέρρευσε είναι μία φωτογραφία της να βρίσκεται μπροστά σε μία τούρτα γενεθλίων με πολλά κεράκια και δίπλα της να έχει το προσωπικό του Λευκού Οίκου.

Οι συνθήκες top secret επικράτησαν ακόμα και γύρω από το δώρο που πρόσφερε στη σύζυγό του ο Ομπάμα, με τον ίδιο να σχολιάζει ότι «ούτε η NSA το γνωρίζει».

Βέβαια, το πρώτο του δώρο το είχε ήδη κάνει στην Μισέλ, καθώς της χάρισε ολιγοήμερες διακοπές στη Χαβάη για εκείνη και τις φίλες της, αφήνοντας την λίγο να χαρεί την ελευθερία της, αν και πολλοί προβλέπουν ότι σύντομα η ελευθερία αυτή θα γίνει ακόμα πιο ευρεία.

Μάλιστα, η εφημερίδα «National Enquirer» σύμφωνα με δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι ο γάμος τους έχει διαλυθεί έπειτα από σειρά διαφωνιών, οι οποίες έγιναν εντονότερες μετά τις «περιπέτειες» του Ομπάμα με την Δανή πρωθυπουργό, Χέλε Τόνρνινγκ Σμιτ, στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα.

Όπως αναφέρει, δε, η εφημερίδα η Μισέλ άρχισε να υποδύεται τον… Σέρλοκ Χολμς, καθώς ξεκίνησε να αναζητά για απιστίες του προέδρου, ανακαλύπτοντας πως μυστικές υπηρεσίες «κάλυπταν» τον Πρόεδρο όταν ξεπόρτιζε.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει ως τώρα, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μισέλ θα παραμείνει τυπικά ως σύζυγος του προέδρου μέχρι το τέλος της θητείας του, όπου και θα ζητήσει διαζύγιο, για να παραμείνει στην Washington με τα παιδιά, ενώ ο Ομπάμα θα επιστρέψει στην Χαβάη. Το ρεπορτάζ τονίζει ότι το ζευγάρι κοιμάται χωριστά και ότι κάθε προσπάθεια του προέδρου για επανένωση έχει πέσει στο κενό.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα