Το χαμενο σημα της ενημερωσης και ο εμφυλιος των δτ-νεριτων!!!

17:35 19/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«Η ανώτερη εξουσία βρίσκεται αναγκαστικά στα χέρια ενός ή μερικών ή και πολλών. Όταν όλοι αυτοί κατευθύνουν όλες τους τις προσπάθειες προς το γενικό καλό, τούτο το κράτος διοικείται...
καλά, αλλά όταν ο ένας, οι λίγοι ή οι πολλοί αποβλέπουν μόνο προς το δικό τους συμφέρον, πρέπει να περιμένουμε μια εξέλιξη προς το χειρότερο.» Αριστοτέλης

Όταν στις 11 Ιουνίου 2013 στις 18:00 ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωνε την ταφόπλακα της ΕΡΤ,
με τις «ευλογίες» Σαμαρά-Βενιζέλου και την αποχώρηση Κουβέλη, κανείς δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε από αυτή την απόφαση(!). Σχεδόν 8 μήνες μετά, συντρίμμια έγιναν τα όνειρα και οι ελπίδες μαζί με το χαμένο όνειρο της ΕΡΤ και της ενημέρωσης, που φαίνεται να σιγοσβήνει, αλλά κρατά φωτεινή την ελπίδα, να ανάψει και πάλι ο φάρος του χαμένου σήματος της ΕΡΤ.
Όταν η κυβερνητική εμπάθεια, το μίσος, η εκδίκηση, η βλακεία, η ηλιθιότητα, η ανικανότητα, μαζί με την ασχετοσύνη και τον ερασιτεχνισμό, διαλύουν μια ολόκληρη κοινωνία, με της ευλογίες της τρόικας, ο λαός δεν μένει απαθής. Πολύ περισσότερο όταν συνοδεύονται από πράξεις, που κουρελιάζουν σύνταγμα , νόμους και εγκυκλίους, τότε δεν απομένει, παρά μια επανάσταση... από τον ίδιο το λαό.
Όταν λοιπόν έπεφτε το «μαύρο», και μια ομάδα από «προδότες της ΕΡΤ» υπό τις οδηγίες της κυβέρνησης και την εποπτεία Καψή δημιουργούσαν το «μόρφωμα ΔΤ», δεν γνώριζαν ότι οι ίδιοι έσκαβαν το λάκκο τους και μαζί τους, έπαιρναν 2500 ψυχές. Τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα!!! Τότε αγαπητοί φίλοι, ενωμένοι και δυνατοί, όλος ο χρόνος ήταν μαζί σας για μια ομαλή μετάβαση σε έναν νέο τηλεοπτικό φορέα που θα είχατε λόγο στην διαμορφωσή του, μέσα από την μακρά εμπειρία και αγάπη για τον τηλεοπτικό θρόνο!

Πουλήσατε την αξιοπρέπεια σας στο βωμό των υποσχέσεων, που η «κλειστή» κλίκα , από φατρίες, ίντριγκες, και φιλοδοξία, κάποιων, σας δημιούργησε απατηλά όνειρα για μια νέα αρχή! Το ραδιομέγαρο γνωρίζω ότι έχει μετατραπεί σε ψυχιατρικό κέντρο, μέσα σε ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα για τους εργαζόμενους διμηνίτες, που βλέπουν ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συνεχίσουν στο νέο... φορέα. Και πώς να συνεχίσουν; Οι τηλεοπτικοί νταβατζήδες αφού έκαναν τη δουλειά τους, τώρα σας φτύνουν κατάμουτρα και σας γυρίζουν την πλάτη, με προσλήψεις.. 618 ατόμων.

Πιστεύετε ότι έχετε τύχη να προσληφθείτε ως «ΝΕΡΙΤΕΣ;» περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε το Τζόκερ. Εκτός των ατόμων του ΑΣΕΠ, που και αυτές αμφισβητούνται, όλες οι άλλες θέσεις έχουν τέτοια επεξεργασία που το αποτέλεσμα έχει καθορίσει και τα «πρόσωπα» που θα επιλεγούν. Και για να σας φτιάξω το κέφι, σας δίνω τον αριθμό και τις ειδικότητες των 648 ατόμων με βάση την απόφαση του ΔΣ, τα πρακτικά του οποίου θα δημοσιοποιήσω προσεχώς. Έχουμε και λέμε:
Δημοσιογράφοι 106 ΠΕ
Δημοσιογράφοι 26 ΤΕ ΔΕ
Διοίκησης Διαχείρισης 121 ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΥΕ
Τεκμηρίωσης 3 ΠΕ
Καλλιτεχνικός κλάδος 224 ΠΕ ΤΕ ΔΕ
Πληροφορική 5 ΠΕ 22 ΤΕ και 4 ΔΕ
Τεχνικός κλάδος 157 ΠΕ ΤΕ ΔΕ
Σύνολο 618
Επιπλέον 30 μετακλητοί: Γενικοί, Σύμβουλοι, Διευθυντές, συντονιστές.
Σύνολο 648

Όλα αυτά αγαπητοί φίλοι θα τα δείτε αναλυτικά στα πρακτικά του ΔΣ και τον ερασιτεχνισμό με τον οποίο αποφάσισαν τις προσλήψεις, χωρίς να γνωρίζουν το μέγεθος της παραγωγής προγράμματος, και σε πια μέσα θα κατανεμηθούν. Η άγνοια, η ηλιθιότητα και ασχετοσύνη, ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα, των τηλεοπτικών «αστεριών», τους οποίους επέλεξε ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Καψής με την έγκριση Σαμαρά-Βενιζέλου. Το μίσος όμως για το κλείσιμο της ΕΡΤ πηγάζει από την καρδιά, και η περιφρόνηση από το κεφάλι(!!!).

Γι΄αυτό θα συνιστούσα σε όλους αυτούς που πήραν τις καταστροφικές αποφάσεις, να επισκεφθούν το διάσημο ψυχίατρο του Harvard, Steven Berglas, συγγραφέας του βιβλίου «The success Syndrome» χρήσιμος για παρόμοιες μελλοντικές τους αποφάσεις.

Εσείς αγαπητοί φίλοι της ΔΤ και «υποψήφιοι» της ΝΕΡΙΤ! αν θέλετε να δυαφυλάξτε την αξιοπρέπειά σας, δεν έχετε παρά να παραιτηθείτε ομαδικά από την ΔΤ, ανταποδίδοντας το «μαύρο» που στέρησε τις ελπίδες και τα ονειρά σας, διασώζοντας έστω και την τελευταία στιγμή, κάτι από το βραχύ μέλλον, που μπορεί να φέρει μια ανοιξιάτικη αύρα, δίνοντας ελπίδα και πνοή, στα πεθαμένα όνειρα σας, να ξαναγεννηθούν! Μην αφήνετε τον υπεύθυνο της προπαγάνδας Παντελή Καψή να σας φλομώνει στα παραμύθια περί, και ότι τον Μάρτιο θα παραιτηθεί, όπως δήλωσε σήμερα, αφού η ΝΕΡΙΤ και ο ίδιος θα έχουν εκπληρώσει το καθήκον τους. Τη διάλυση της ΕΡΤ. Δηλαδή η αποστολή εξετελέστει. Εδώ σας θέλω μάγκες της ΔΤ. Αν έχετε τα κότσια, στα χέρια σας είναι να του στερείστε τη χαρά και ευχαρίστηση να δηλώνει:
«Δεν έχει νόημα γιατί να παραμείνω, θα είμαι σαν τον μεγάλο λογοκριτή; Δεν θα έχω ούτε πολιτικό λόγο, είναι παράλογο, θα είναι αντίφαση αν παραμείνω».
Φίλοι μου, θάρρος θράσος και δύναμη θέλει μια τέτοια απόφαση. «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα». Έτσι και αλλιώς χαμένοι είσαστε, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα!
Keywords
Τυχαία Θέματα