ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ!



Σε συνέντευξή της στην Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (νεο-πουλέν του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Εξαφανιζόλ Ευαγγ. Βενιζέλου), τρομοκρατεί ευθέως τον Ελληνκό Λαό με...
την αναίσχυντη, ιταμή και επονείδιστη απειλή της ότι: "Θα μεταναστεύσω αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ"!
Βέβαια η Αλ Σάλεχ, προτού κάνει πράξη την απειλή της, ας αναρωτηθεί άραγε
πόσοι χιλιάδες Έλληνες έχουν ήδη μεταναστεύσει στο εξωτερικό προς ανεύρεση εργασίας, πόσοι είναι ήδη στο γκισέ του αεροδρομίου για το φευγιό και κυρίως πόσοι άλλοι "μετανάστευσαν" εκεί που δεν έχει Γυρισμό; Βέβαια για αυτήν την Κυρία, τα παραπάνω αποτελούν λαϊκιστικές & αντι-μνημονιακές κορώνες, που δεν συνάδουν με την πατριωτική υπέρ-προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και χρόνια ο Πρόεδρος και οι πέριξ αυτού, ώστε να σωθεί η Χώρα.
Ειλικρινά θα πρέπει να τους κοιτάξει γιατρός, διότι παρουσιάζουν την κλασσική συμπεριφορά του σχιζοφρενή: Ακούν φωνές, φαντασιώνονται πράγματα και γεγονότα που δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα και γενικά θυμίζουν θρησκόληπτους και φανατισμένους ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα, που επικαλούνταν θεϊκές εντολές και ιερές φωνές όταν επιτελούσαν το "θεάρεστο" έργο τους.
Επειδή όμως σε αυτή τη Χώρα όλοι γνωριζόμαστε, πάμε στοίχημα ότι η Κυρία Αλ Σάλεχ δεν θα το κουνήσει ρούπι από την Ελλάδα, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ εάν κάνει κυβέρνηση, αλλά ο ίδιος ο Διάβολος. Διότι πολύ απλά το είδος και ο εσμός των ανθρώπων που συνεργάστηκαν και επικρότησαν τις απάνθρωπες και βάρβαρες πολιτικές που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια στη Χώρα μας, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αλλάξουν "σκοπό και τραγούδι" εν μία νυκτί, κοινώς να αλλάξουν Νταβατζή! Διότι το Ήθος και το Χαρακτήρα είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Δεν το αποκτάς ποτέ όταν διάγεις το βίο σου προσκολλημένη στην εκάστοτε Εξουσία, είτε Εκσυγχρονιστική, είτε Τροϊκάνή.
Σε περιμένουμε Αφροδίτη .. αν και δεν το βλέπω!
Για την αντιγραφή
Ένας (...ελέω Μνημονίου) μετανάστηςfimotro
Keywords
Αναζητήσεις
βενετια βελονι, αφροδιτη αλ σαλεχ εφαπαξ
Τυχαία Θέματα