Ζαν Μαρί Λεπέν: «Ο ιός Έμπολα θα λύσει το μεταναστευτικό»!

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο ιδρυτής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Ζαν- Μαρί Λεπέν. Όπως είπε, ο θανατηφόρος ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει την παγκόσμια «πληθυσμιακή έκρηξη» και κατ' επέκταση το «μεταναστευτικό πρόβλημα» της Ευρώπης! Σε ένα κοκτέιλ πάρτι πριν από προεκλογική συγκέντρωση στη Μασσαλία την Τρίτη το βράδυ και λίγες ημέρες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές στις οποίες το FN προηγείται στις δημοσκοπήσεις

στη Γαλλία, ο Λεπέν μίλησε για την «δημογραφική έκρηξη» στον κόσμο.

«Ο μονσενιόρ Έμπολα θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα σε τρεις μήνες», είπε μπροστά σε δημοσιογράφους. Αργότερα, απέναντι στους οπαδούς του, ο 85χρονος Λεπέν είπε ότι φοβόταν πως ο γαλλικός πληθυσμός κινδυνεύει να «αντικατασταθεί... από τους μετανάστες». «Στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη, γνωρίζουμε ένα κατακλυσμικό φαινόμενο: μια μεταναστευτικό εισβολή που, φίλοι μου, βλέπουμε μόνο την αρχή της σήμερα» είπε ο Λεπέν. «Αυτή η μαζική μετανάστευση κινδυνεύει να δημιουργήσει μια πραγματική αντικατάσταση των πληθυσμών, αν δεν έρθουμε στην εξουσία σύντομα για να θέσουμε ένα τέλος στην πολιτική της παρακμής που έχει ακολουθηθεί εδώ και δεκαετίες.

Πρόσθεσε επίσης ότι η θρησκεία είναι ένας «επιβαρυντικός παράγοντας» σε αυτό το πρόβλημα, επειδή πολλοί μετανάστες ήταν Μουσουλμάνοι και το Ισλάμ έχει μια «κατακτητική τάση». Το μικρόφωνο πήρε η κόρη του Μαρίν Λεπέν, η οποία επικρότησε και συμπλήρωσε: «Αρκετά. Θέλουμε να γίνουμε αφέντες στα σπίτια μας ξανά».

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο FN ποσοστά μεταξύ 23 % και 25 %, πάνω από την κεντροδεξιά αντιπολίτευση του UMP και τους κυβερνώντες Σοσιαλιστές. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεπέν εκφράζει παρόμοιες απόψεις. Χαρακτηριστικά, το 1987 υποστήριξε την αναγκαστική απομόνωση των ατόμων που έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV, ενώ τον Ιούνιο του 1996 κατήγγειλε ότι η γαλλική ομάδα ποδοσφαίρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο περιείχε πάρα πολλούς μη λευκούς παίκτες.

http://www.theguardian.com/world/2014/may/21/jean-marie-le-pen-ebola-population-explosion-europe-immigration

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα