''kamia aπο τις δυο αδιεξοδες επιλογες για το δημο του πειραια''...

21:33 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro

Την απόφασή του να μη στηρίξει καμία από τις δυο «αδιέξοδες, επικίνδυνες και καταστροφικές πολιτικές επιλογές» εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Λιμάνι της Αγωνίας» του Θ. Δρίτσα...

Πάντως οι δυο διεκδικητές του Δήμου Πειραιά συνέχισαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» και νυν δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε το πρωί με
εργαζόμενους στο λιμάνι. Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκαν τη Λαϊκή Αγορά του Άγιου Νείλου στο Χατζηκυριάκειο.
Αίσθηση προκαλεί πάντως η αποχή στον πρώτο γύρο, καθώς το 46% των εγγεγραμμένων, δεν προσήλθε στην κάλπη. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, από τους 157.687 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 85.300, ποσοστό 54,09%. Ο Γιάννης Μώραλης, που αναδείχθηκε νικητής του πρώτου γύρου, εξασφάλισε ποσοστό 33,28% και 27.449 ψήφους, ενώ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πήρε ποσοστό 31,33% και 25.844 ψήφους (ο συνδυασμός «Λιμάνι της Αγωνίας» με επικεφαλής τον Θ. Δρίτσα, εξασφάλισε ποσοστό 17,08% και 14.090 ψήφους).
Β. Μιχαλολιάκος
Απ' την πλευρά του ο υποψήφιος Β. Μιχαλολιάκος υποστήριξε σήμερα το δημόσιο χαρακτήρα του λιμανιού. «Πάντα θα υποστηρίζω τον δημόσιο χαρακτήρα που οφείλει και πρέπει να έχει το λιμάνι. Όταν δίνεις μια μάχη με πειστικά επιχειρήματα, στο τέλος εξέρχεσαι νικητής» τόνισε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνάντηση που είχε με εργαζόμενους στο λιμάνι και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας.
Επιστολή Γ. Μώραλη
Εξάλλου, τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής», ζητώντας αυτές να συμπεριληφθούν στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 για χρηματοδότηση από το ΣΕΣ (ΕΣΠΑ), γνωστοποίησε σήμερα με επιστολές του προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο και τους αρχηγούς των κομμάτων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.
Ο κ. Μώραλης μαζί με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκαν σήμερα τη Λαϊκή Αγορά του Άγιου Νείλου στο Χατζηκυριάκειο. Οι δύο άνδρες είχαν διάλογο με τους πολίτες για την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σε κάθε γειτονιά της πόλης.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα