Σε πανικο ο κ. καμινης και το συστημα που τον υποστηριζει''...

21:33 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro

«Είναι από απογοητευτικό έως αστείο να καταλογίζουν σε εμάς άνοιγμα σε νεοναζί και εγκληματίες» δήλωσε ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αντιδρώντας στις βολές που δέχεται...
ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Την Κυριακή το βράδυ ζητήσαμε την εγρήγορση του δημοκρατικού κόσμου, όταν ο κ. Καμίνης επέλεγε να σιωπήσει» σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης και τόνισε πως «κανένα επικίνδυνο επικοινωνιακό παιχνίδι και καμία παλαιοκομματικού ήθους επίθεση δεν θα σταματήσει τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην Αθήνα».
«Είναι προφανές ότι ο κ. Καμίνης και το σύστημα που τον υποστηρίζει, βρίσκονται σε πανικό» πρόσθεσε.
Ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Καμίνης εξαπέλυσε το πρωί επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τον υποψήφιό του για τον Δήμο της Αθήνας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Καμίνης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «από τη μία πλευρά κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή και από την άλλη στους μετανάστες».
Τόνισε ακόμη ότι «όταν απαγορεύσαμε το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα ο κ. Σακελλαρίδης και το κόμμα του ήταν απόντες».
Έκανε λόγο για «μιζέρια της Αριστεράς, που βλέπει όλα τα πράγματα χάλια», υποστηρίζοντας ότι «συνολικά η Αθήνα έχει αρχίσει να παίρνει την πάνω βόλτα. Εδώ και δύο χρόνια η κατάσταση της ασφάλειας στην πόλη έχει αρχίσει να βελτιώνεται».
Αναφερόμενος στην Αθήνα υποστήριξε ότι «υπάρχει νότα αισιοδοξίας», υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος επιστρέφει στο κέντρο της πόλης, ενώ θετικά είναι και τα σημάδια από τον τουρισμό.
Σε ό,τι αφορά την στήριξή του από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και άλλα κόμματα, τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή μετράω 18 κόμματα και πολιτικούς φορείς που μου έχουν προσφέρει την στήριξή τους. Ευπρόσδεκτοι εφόσον δεν μου έχουν θέσει όρους και προϋποθέσεις».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα