Τα πάνω κάτω και παραμονή Δέλλα στην ΑΕΚ

Ανατροπή στα δεδομένα για τον πάγκο της ΑΕΚ και παραμονή του Τραϊανού Δέλλα και για την ερχόμενη σεζόν.

Με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης λίγες ώρες πριν τον τελευταίο αγώνα της Ένωσης στη Γ΄Εθνική , η διοίκηση της ΑΕΚ γνωστοποίησε την συμφωνία της με τον «Κολοσσό» και για την επόμενη χρονιά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε πάνω του την απόφαση να ρισκάρει και να δώσει την ευκαιρία στον Τραιανό

Δέλλα να κοουτσάρει την ομάδα και στον προθάλαμο της επιστροφής της στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ εκτιμώντας την προσήλωσή του στην ομάδα αλλά και την στάση που κράτησε όσο δεχόταν πυρρά ακόμη κι εκ των έσω στο ξεκίνημα της σεζόν.

Από την άλλη ήθελε να πάει στη Β΄Εθνική με ένα δικό του άνθρωπο που ανδρώθηκε προπονητικά στην ΑΕΚ κρατώντας τη νοοτροπία της ομάδας και μεταλαμπαδεύοντας την στα πολλά και νέα πρόσωπα που αναμένεται να στελεχώσουν από εδώ και στο εξής τους κιτρινόμαυρους. Παρόλα αυτά στην συνάντηση που έδωσε τα χέρια με τον νυν τεχνικό της ομάδας του έκανε απόλυτα σαφές ότι η ομάδα με το υλικό που αναμένεται να αποκτήσει πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος δεν δικαιούται να μπει σε περιπέτειες έχοντας ώς μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατόν την άνοδο στην κατηγορία που της αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης :«Η Διοίκηση του Τμήματος Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συμφωνίας της με τον Προπονητή της ομάδας μας κ. Τραϊανό Δέλλα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015. Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη μεταξύ τους συνεργασία και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ξεκινάει από αύριο ο προγραμματισμός για την επόμενη».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα