«Θρυλική» απογοήτευση στις εξέδρες

Μπορεί να πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το καμίνι του ΟΑΚΑ , μπορεί να βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου, μπορεί να ετοιμάζει σιγά σιγά την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά στον Ολυμπιακό κανένας μα κανένας δεν χαμογελάει.

Η αιτία ήταν κάτι παραπάνω από φανερή το απόγευμα της Πέμπτης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Με το ζόρι πέντε έξι χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» είναι για τον Μαρινάκη

και την ομάδα του η μεγαλύτερη τιμωρία ακόμη κι από αυτή της απώλειας ενός τίτλου.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου του εδώ και καιρό , στον αποκλεισμό από την Ντνίπρο, στην ήττα από τον Παναθηναϊκό , στην ισοπαλία από την ΑΕΚ και κυρίως με τις απογοητευτικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Κανένας τίτλος καμία φιέστα δεν μπορούν να ξαναφέρουν τον κόσμο του ολυμπιακού στο γήπεδο αν η ομάδα του δεν παίξει ποδόσφαιρο, αν δεν κερδίσει με τον τρόπο που πρέπει τους αντιπάλους του.

Ανάλογο είναι το κλίμα και στα γραφεία της διοίκησης των ερυθρολεύκων όπου ουδείς έχει διάθεση για πανηγύρια και χαμόγελα. Από εδώ και πέρα και παρά το γεγονός ότι σχεδόν και μαθηματικά έχει εξασφαλιστεί ο τίτλος το μήνυμα είναι ένα για τους ποδοσφαιριστές και τον Περέιρα. Παίξτε μπάλα , κερδίστε μέχρι το τέλος όλα τα ματς . Σε αντίθετη περίπτωση η φιέστα θα γίνει μόνο και μόνο γιατί πρέπει να γίνει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα