Τέλος στην κόντρα Κατσουράνη-Μανιάτη έδωσε ο Σάντος

Οριστικά λήξαν πρέπει να θεωρείται το επεισόδιο ανάμεσα στον Κώστα Κατσουράνη και τον Γιώργο Μανιάτη από τον ημιτελικό της Τούμπας όπως αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Οι δυο παίκτες είχαν εμπλακεί σε άγριο καυγά κατά την διάρκεια του αγώνα αμέσως μετά τη λήξη του ενώ οι πληροφορίες τους έφεραν όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από τότε να μην θέλουν ούτε καν την συνύπαρξή τους στην Εθνική ομάδα .

Ο Πορτογάλος τεχνικός που μόνο τέτοια επεισόδια δε θέλει ενόψει του Μουντιάλ ανέλαβε δράση προκειμένου να σβήσει τη φωτιά ανάμεσα στους δυο παίκτες και όπως είπε ο ίδιος πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία κόντρα μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικά τόνισε «Εννοείται ότι είδα τα επεισόδια και δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Όχι επειδή αυτό είχε αρνητικούς πρωταγωνιστές διεθνείς παίκτες, αλλά κι επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια επεισόδια γενικότερα. Δυστυχώς τέτοια πράγματα βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα και δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Όσο για τη διαμάχη αυτή, δεν υπάρχει θέμα πλέον, έχει επιλυθεί κι αυτή τη στιγμή ούτε που με απασχολεί. Αυτό δεν υφίσταται ως θέμα. Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει κανείς τι εννοούμε με αυτό. Όποιος δεν θέλει…».

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει για να δουλέψει σε κάποια ελληνικό σύλλογο ενώ το βασικό του κριτήριο για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό του είναι το οικονομικό. "Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω καν τι θα κάνω στο μέλλον. Δεν ξέρω καν την ήπειρο που θα δουλέψω. Για το τι θέλω όμως, το γνωρίζω. Το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Στην Ελλάδα το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να μείνω. Δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένους ελληνικούς συλλόγους. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για αυτούς, γιατί έχω δουλέψει και σε αρκετούς. Απλώς λέω πως τώρα το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να παραμείνω στην Ελλάδα. Είναι πολλοί παράγοντες που θα καθορίσουν την απόφασή μου για το μέλλον μου κι ένας τέτοιος παράγοντας είναι και το οικονομικό. Δεν θα πάω εκεί που μου λέει η καρδιά μου, αλλά το μυαλό και ο επαγγελματισμός μου".

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα