Ρέιβ πάρτι με χυμούς και χωρίς ναρκωτικά: η νέα τρέλα που εξαπλώνεται

Ξεχάστε τα ρέιβ πάρτι που τελείωναν το πρωί. Η νέα τρέλα, που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη, θέλει τα πάρτι αυτά να ξεκινούν νωρίς το πρωί, λίγο πριν τη δουλειά.

Από τις 6:30 το πρωί, κάποιοι Νεοϋορκέζοι με γυαλιστερά ρούχα συγκεντρώθηκαν κάπου στο Μπρούκλιν. Δεν είχαν ξεμείνει από μια σκληρή νύχτα ακολασίας, αλλά ετοιμάζονταν για το «Morning Gloryville», μετά από έναν καλό ύπνο από τον οποίο είχαν συσσωρεύσει αρκετή ενέργεια. Κάποιοι

επέλεξαν μασάζ από τους «Wake Up Angels». Άλλοι έσπευσαν στο μπαρ για καφέ, ή έναν θρεπτικό χυμό. Οι υπόλοιποι πήγαν κατευθείαν στην πίστα, με το λίγο φως να μπαίνει από τον φεγγίτη, ενώ στον τοίχο από τούβλα άναψε ένας προβολέας που προσομοίωνε μια συννεφιασμένη ανατολή ηλίου.

Ο DJ έπαιζε γρήγορη μουσική house και ο ράπερ που τον συνόδευε φώναξε στο πλήθος: «Η πρώτη πρωινή δόξα είναι λαμπρή. Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να βρίσκεστε αυτή τη στιγμή» Και φυσικά η απάντηση ήταν «Εδώ»! Η αίθουσα ήταν γεμάτη με hipsters, επαγγελματίες, γιόγκι, διαφημιστές, ηθοποιούς και κάποιους περίεργους περαστικούς που αγόρασαν εισιτήρια στην πόρτα. «Έπρεπε να πως ψέματα για το ραντεβού με έναν γιατρό, που θα άρχιζε στις 8» λέει μια ξανθιά που δουλεύει στο τμήμα μάρκετινγκ μιας τράπεζας, ενώ φορούσε τα Isabel Marant παπούτσια της. «Ελπίζω μόνο να θυμηθώ να βγάλω το βραχιολάκι εισόδου μου!». Μια μελαχρινή γυναίκα που δουλεύει στον τομέα της τεχνολογίας δεν ήταν τόσο ανήσυχη: «Θα ήθελα τα ρούχα μου να μην ήταν τόσο βαρετά» λέει.«Σκέφτηκα να φορέσω το κοστούμι μου» δήλωσε ένας Αυστραλός δικηγόρος, με ένα μεταξωτό μαντήλι Chanel. Πολλοί πάντως ήταν εκκεντρικά ντυμένοι και φορούσαν περούκες. «Ελπίζω όλοι να πάνε για ντουζ είπε ένας καταϊδρωμένος άντρας, του οποίου το ειδικό βραχιόλι έδειχνε ότι είχε κάψει 440 θερμίδες μέσα σε μια ώρα. «Κάποιοι, στα ανάλογα πάρτι στο Λονδίνο, φέρνουν και τα παιδιά τους με ηχομονωτικά ακουστικά», είπε μια κοπέλα από το Λονδίνο.

Η Samantha Moyo, ιδρύτρια του Morning Glory του Λονδίνου, λέει στους ανθρώπους «Πηγαίνετε σε μια συνέντευξη μετά από ένα πρωινό Gloryville και σίγουρα θα πάρετε τη δουλειά. Αν όχι, εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων». Μια βρετανίδα στυλίστρια με φούξια καλσόν και λεοπάρ σορτς φάνηκε να το πιστεύει. «Πάω να στον γαμο- ΟΗΕ μετά από ‘δω, προφανώς όχι με αυτό το ντύσιμο», είπε. «Θα μιλήσω μαζί τους για μια εφαρμογή και νομίζω ότι θα πρέπει να τους ενδιαφέρει». Οι 200 «πολίτες», όπως τους αποκαλούν, ακτινοβολούσαν φεύγοντας, έχοντας μεγάλη θετική ενέργεια και καθόλου hangover. Κάποιοι σίγουρα θα συνέχισαν να χορεύουν ενώ περίμεναν το τρένο.

Το φαινόμενο Morning Gloryville δεν σταματά στη Νέα Υόρκη. Πάρτι ετοιμάζονται στη Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Τόκιο, το Σίδνεϊ, το Περθ και το Ζάγκρεμπ αυτό το καλοκαίρι και σε άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του έτους. Το πρωινό ρέιβινγκ, ή «Braving» όπως το αποκαλούν από τις λέξεις «Breakfast raving», έχει βαλθεί να δώσει αυτοπεποίθηση σε όλο τον κόσμο μέσα από τον χορό.

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/05/08/the-drug-free-breakfast-rave-is-new-york-s-latest-exercise-trend.html

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα