Στην 11η θέση με τους πιο σέξι ηγέτες του πλανήτη ο κ. Τσίπρας

Σέξι κι αν η οικονομία αντέξει χωρίς λεφτά (σαν τον γάιδαρο του Χότζα) όλα θα πάνε καλά. Ο Πρωθυπουργός της Δανίας (εσωτερικού) συγκλονίζει την υφήλιο.

Μπορεί να μην είναι στοχαστής όπως ο ΓΑΠ, αλλά η εξωτερική του εμφάνιση τον κάνει πιο δημοφιλή από τον Μεντβέντεφ, τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά και τον Ολάντα Ουμάλα (Πρόεδρος του Περού)

Στην 11η θέση με τους πιο «εμφανίσιμους» ηγέτες του πλανήτη φιγουράρει ο πρωθυπουργός πασών των Συνιστωσών Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τη λίστα του hottestheadsofstate.com. Αυτά να τα βλέπουν όσοι αμφισβητούν τη διεθνή απήχηση του μεγάλου τιμονιέρη Αλέξη,

Σύμφωνα με τον εν λόγω κατάλογο, ο οποίος είναι αρκετά μακρύς, καθώς συνολικά περιλαμβάνει 196 ονόματα ηγετών, πρώτη φιγουράρει η εντυπωσιακή πρωθυπουργός της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ και τελευταίος ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι αρκετά ψηλά στη λίστα, εντύπωση όμως προκαλεί η απουσία του Φίλη, του Λαφαζάνη, του Γιάνη, της Ζωής και του Αλέξη Μητρόπουλου από τον εν λόγω κατάλογο.

Μην πει κανείς ότι δεν είναι ηγέτες, γιατί με όλους αυτούς διαπραγματεύεται σκληρά ο κύριος Τσίπρας.

Παρατίθεται η λίστα με τους 11 πιο σέξι ηγέτες της λίστας:

Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ, πρωθυπουργός Δανίας.

Ξανθιά με μπλε μάτια, αυτή η μάστιγα..

Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ, βασιλιάς του Μπουτάν.

Αυτός έχει όντως κάτι εξωτικό. Αν τον είχε ανακαλύψει ο Μανουσάκης όταν έκανε το «Ψίθυροι Καρδιάς», θα είχε κάνει διεθνή καριέρα ως ηθοποιός.

Ενρίκε Πένια Νιέτο, πρόεδρος του Μεξικού.

Σαν έτοιμος για πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι.

Φελίπε, βασιλιάς της Ισπανίας ή ο χαμένος αδελφός του Δεληκάρη

Κριστίνα Φερνάντες δε Κίρχνερ, πρόεδρος της Αργεντινής. Να δοξάζει τη Μιμή Ντενίση, που δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ντενί Σασού Νγκουέσο, πρόεδρος της Δημοκρατίας του Κονγκό. Ίδιος ο Λαφαγιέτ που βάζει τρίποντο μόνο στην προπόνηση

Χένρι, ο Μεγάλος Δούκας του Λουξεμβούργου. Είναι τόσο ελκυστικός, που μπροστά του και ο Τόμσεν (παλιά της Τρόικας τώρα των Θεσμών) μοιάζει συμπαθητικός.

Πέδρο Πάσος Κοέλιο, πρωθυπουργός της Πορτογαλίας. Φτυστός ο Αλέξης Μητρόπουλος, πριν ακούσει το ιστορικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και βολόδερνε στο ΠΑΣΟΚ.

Ραφαέλ Κορέα, πρόεδρος του Ισημερινού, ασχολήθηκε με την πολιτική, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ. Τον έφαγαν τα κυκλώματα.

Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, πρόεδρος Κροατίας, ή η θεία της Γωγώς Μαστροκώστα.

Αλέξης Τσίπρας, στην ενδέκατη θέση. Το γεγονός ότι δεν είναι στην πρώτη, αποτελεί αλητεία των Θεσμών, που δεν επιθυμούν μια έντιμη λύση για την Ελλάδα, που θέλουν να αποτύχει το αριστερό πείραμα και το μαζικό υπέρ της κάνναβης κίνημα.

Τους πιο κάτω στη λίστα δεν έχει νόημα να τους κράξουμε, καθώς αποδέχτηκαν την κατωτερότητα τους έναντι του πολυχρονεμένου μας Πρωθυπουργού.

Ο οποίος έκανε και κάνει τα πάντα για να θυμίσει Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά όλο και περισσότερο η θητεία του είναι παρόμοια με του ΓΑΠ.

Άμα βγει κατάλογος με τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές εκεί να δείτε μεγαλεία…

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα