Οι ευρωπαίοι σύμμαχοι του Αλέξη δε μας χαλαλίζουν...φράγκο

15:41 7/2/2014 - Πηγή: Antinews

Σαν "χαστούκι" στο μάγουλο του ΣΥΡΙΖΑ έσκασε το άδειασμα του Die Linke στο όραμα της Κουμουνδούρου για την ευρωπαϊκή Αριστερά της ...αλληλεγγύης.


Η βουλευτής του "αδελφού κόμματος" του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία Die Linke, η οποία βρέθηκε στα πάτρια εδάφη στο πλαίσιο της προώθησης της ελληνογερμανικής φιλίας, για την οποία συνεδρίασε χθες η αντίστοιχη κοινοβουλευτική επιτροπή, είπε ευθαρσώς, ευκρινώς και επωνύμως: " Είστε πλούσιοι. Δεν έχετε ανάγκη τα

χρήματα του γερμανικού κορβανά".

Δήλωσε δε εντυπωσιασμένη από τον αριθμό των σκαφάτων της Σκιάθου και κατόπιν τούτου συνήγαγε το συμπέρασμα πως... λεφτά υπάρχουν.

«Ακούστε να δείτε. Το καλοκαίρι ήμουν στη Σκιάθο και πρόσεξα ότι το λιμάνι της ήταν γεμάτο πολυτελή κότερα. Συνεπώς λεφτά έχετε και εάν προσθέσουμε και τα δισ. ευρώ που βγήκαν από τη χώρα σας στην Ελβετία, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πληρώσετε. Η Γερμανία δεν προτίθεται να δώσει ούτε ένα ευρώ για το χρέος» είπε επακριβώς η κυρία Ροτ, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», αφήνοντας τους παριστάμενους βουλευτές, σαν τη γυναίκα του Λωτ: στήλη άλατος.

Την απάντηση της κ. Ροτ, προκάλεσε σχετική ερώτηση του "γαλάζιου" βουλευτή Χρήστου Κέλλα για το χρέος.

Την κατάσταση προσπάθησε να σώσει -ματαίως- ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος προαισθανόμενος μάλλον το επερχόμενο τσουνάμι, παρενέβη: «Γιατί, κ. Κέλλα, απευθύνεστε με τέτοια ερώτηση στην αντιπολίτευση της Γερμανίας και όχι στους τέσσερις βουλευτές της συγκυβέρνησης που είναι παρόντες;» είπε δείχνοντας τους τέσσερις γερμανούς βουλευτές του Μεγάλου Συνασπισμού.

Ο κ. Κέλλας, επέμεινε στο ερώτημα αναγκάζοντας την γερμανίδα "σύμμαχο" του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση.


Πηγή:www.capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα