Τι να πουμε τωρα;

15:41 7/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Διερωτώμαι, τι χρείαν άλλων δηλώσεων έχομεν και δη παλαιών, για να αντιληφθούμε άπαντες την αλλοπρόσαλη πολιτική του...
ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον υπάρχουν οι αυθεντικές του αρχηγού του και δη φρέσκιες φρέσκιες και σπαρταριστές!
Γνωρίζετε άραγε τι θα κάνει ο κύριος Τσίπρας ευθύς ως εκλεγεί Πρωθυπουργός;;; Μην αγωνιάτε: ο ίδιος σε χθεσινή του συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα LA REPUBLICA, μας το αποκαλύπτει. Επί λέξει: «Θα είναι η αναθεώρηση του
χρεοκοπημένου μνημονίου που επεβλήθη στην Ελλάδα αλλά και όλης της ευρωπαϊκής πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης», λέει και επιμένει πως η λύση στην κρίση δεν είναι να εγκαταλείψει η Ελλάδα το ευρώ!
Πέραν του κωμικού στοιχείου της δηλώσεως, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε, όλοι οι ηγέτες της ΕΕ αναμένουν πως και πως τον κύριο Τσίπρα για να αναθεωρήσει ολόκληρη (!) την ευρωπαική πολιτική , υπάρχει και το σοβαρόν το οποίο έγκειται στην μικρή και όμορφη λεξούλα «αναθεώρηση»!! Πάει η καταγγελία! Πάει η «κατάργηση» με ένα και μόνο άρθρο νόμου!! Τώρα θα πάμε για «αναθεώρηση», που σημαίνει δηλαδή στην κοινή ελληνικήν ότι ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ!! Ούτως ειπείν, το μνημόνιον δεν είναι και τόσο κακόν, θέλει μια αναθεώρηση αλλά πάντως όμως θέλουμε και ευρώ!!! Κάτι σαν Ολυμπιακός και Παναθηναικός μαζί δηλαδή, με ολίγον ΑΕΚ, λόγω δυσπραγίας!!
Αυτή είναι η προτεινόμενη πολιτική του «μέλλοντος Πρωθυπουργού» αγαπητοί μου και κατόπιν τούτου, ο Θεός οφείλει να μας φυλάξει!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα