Επιτροπες με δυσοσμια-κορακια και τρωκτικα στην ερτ «νεριτ»!!!

15:41 7/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Ορισμός Μελών Επιτροπών
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει και ορίζει, σύμφωνα με τον κανονισμό προμήθειας Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού προγράμματος της Εταιρίας ως μέλη: (.) Αυτό είναι το υπ΄αριθ΄ 14/29-1-2014 απόσπασμα...
πρακτ. ΔΣ Θέμα 4α αριθ. Πρωτ.42.

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι 3 επιτροπές που θα σηκώσουν το βάρος της επιλογής προγράμματος, και θα ξοδέψουν τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου; Σήμερα, μετά από μια έρευνα που κάναμε θα προσπαθήσουμε να ακτινογραφήσουμε τα 11 μελη των 3 επιτροπών, και να γνωρίσουμε τα πρόσωπα αυτά. Ποιοι τα διόρισαν; τι σχέση
έχουν μεταξύ τους; πια είναι τα προσόντα τους και από ποιους ελέγχονται.

Γιατί αυτή η βιασύνη διορισμών και επιλογής προγράμματος από ένα ανύπαρκτο «μόρφωμα», που εκκρεμούν δεκάδες δικαστικές αποφάσεις, μέσα σε αυτές και του ΣτΕ, που ουδείς γνωρίζει το αποτέλεσμα; Χωρίς υπηρεσίες χωρίς διευθυντές, Γενικούς, και πρόσωπα, που γνωρίζουν τον τηλεοπτικό χώρο; Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί η αγορά προγράμματος; Αφού μπήκαμε με τη βοήθεια των ΜΑΤ ως κατακτητές στο ραδιομέγαρο, να φάμε να πιούμε, στο σύντομο διάστημα, να βάλουμε τη «γίδα» στον ώμο και να φύγουμε σαν κλέφτες!!!

Γεγονός είναι ότι το παιχνίδι και οι μεγάλες «μάσες» μέσα στην ΕΡΤ, γινόταν στο πρόγραμμα που είχε και τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Υπηρετώντας για αρκετά χρόνια στον οργανισμό, και έχοντας μια διεθνή τηλεοπτική εμπειρία, θα μπορούσα να πω ότι το πρόγραμμα της ΕΡΤ, εξωτερική παραγωγή και αγορά ξένου προγράμματος ήταν πάντα υπερκοστολογημένα, από 20-40%. Το κόστος ετήσιου προγράμματος της ΕΡΤ κυμαινόταν στα 50-70 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ της ενημέρωσης στα 15-20 εκατ.

Στο πρόγραμμα λοιπόν γινόταν το μεγάλο φαγοπότι με τις φιλικές, χαριστικές παραγωγές και μίζες. Αυτός ήταν και ο λόγος που στον τελευταίο προϋπολογισμό πριν κλείσει η ΕΡΤ και επί διοικήσεως Νίκου Σίμου άλλαξαν τα δεδομένα. Για πρώτη φορά, δόθηκαν για πρόγραμμα 34 εκατ ευρώ και κάτι, και στην ενημέρωση 37 εκατ. ευρώ. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι χορός εκατ. γινόταν!

Η νέα ηγεσία και ένοικος του ραδιομεγάρου με επικεφαλής την Μεγάλη Αικατερίνη, που έχει συνεργαστεί με την ΕΡΤ μέσω «παρασκηνίου», μεταφορικός ο τίτλος και άλλες εκπομπές, γνώριζε πρόσωπα και γεγονότα, που μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους, και να στήσει τη δική της ομάδα για να ελέγξει το σύστημα(!).

Με βοηθό το Θόδωρο που είναι άσχετος στα τηλεοπτικά, άρχισε να στήνει το δικό της μαγαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη διοίκηση, ο μεν Προκοπάκης είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο, και τα υπόλοιπα μέλη είναι σαν να μην υπάρχουν. Γι' αυτό και σε όλες σχεδόν τις αποφάσεις, του ΔΣ, δύο πρόσωπα κυριαρχούν. Αικατερίνη Ευαγγελάκου και Θεόδωρος Καρούνος. Το δε ΕΣ κοιτάζει τα' άστρα.

Έχοντας λοιπόν η Μεγάλη Αικατερίνη συμπαραστάτη το Θόδωρο με τις νέες τεχνολογίες, άρχισε η υλοποίηση του σχεδίου. Οι παραγωγές, για το «αδιάβλητο» της επιλογής να υποβάλλονται ηλεκτρονικά, για να μην την κατηγορήσουν για μεροληψία, ο δε Θόδωρος να κάνει τα πειραματά του, και οι παραγωγοί δημιουργοί-σαν κουτορνήθια -να πέσουν στην παγίδα περιμένοντας το αδιάβλητο των αναθέσεων. Με την εξαγγελία του προγράμματος, προσπαθούν να δεσμεύσουν το «μόρφωμα» ΝΕΡΙΤ με χρήματα της ΕΡΤ και κάποια εκατ. ευρώ, γνωρίζοντας ότι ΕΣ και ΔΣ, μέχρι το καλοκαίρι, πιθανόν και νωρίτερα, θα ξεκουράζονται στις βίλες τους!

Ας δούμε τα πρόσωπα των επιτροπών που επελέγησαν και τη σχέση τους με την Μεγάλη Αικατερίνη, το συγκρότημα ΔΟΛ και την εμπιστοσύνη Καψή. Οι 3 επιτροπές είναι, αξιολόγησης, κοστολογίου, προγράμματος. Κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι παίζει η επιτροπή αξιολόγησης, και οι άλλες είναι το αλατοπίπερο, ελεγχόμενες πάλι από την Μεγάλη Αικατερίνη. Εμείς δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο η κριτική.

Θα παραθέσουμε γεγονότα και εσείς βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Διότι, μπορεί κάποιοι «ψυχοπαθείς» να ονόμασαν την ΕΡΤ προσωρινά ΝΕΡΙΤ, αλλά ο έλεγχος, γίνεται από τα πρόσωπα που υπηρέτησαν την αμαρτωλή και βρώμικη ΕΡΤ και ξέρουν από βρωμιές. Δυστυχώς, μέσα στα βρώμικα παιχνίδια, είτε από άγνοια είτε από φιλία, εμπλέκονται και αξιόλογα πρόσωπα, έχοντας άγνοια του κινδύνου, διότι δεν θα ήθελα να πιστέψω, ότι γνωρίζουν που έχουν πέσει και εξακολουθούν να παραμένουν στη θέση τους. Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέλη των επιτροπών:

* Επιτροπή Αξιολόγησης:
-Ελένη Βλάχου, συνταξιούχος της ΕΡΤ , εδώ κα πολλά χρόνια. Διοικητική υπάλληλος, αρμόδια για αγορά ντοκιμαντέρ. Συναδελφοί της την κατηγορούν ότι υποτιμούσε και σνόμπαρε τους συναδέλφους της. Για βοηθό της είχε την κυρία Τσιλίκουνα που θα βρούμε πιο κάτω.

-Αλέξανδρος Μελίδης πολιτικός επιστήμων, Αρθογράφος των Νέων, ΔΟΛ. Διάβασα δυο άρθρα του: «Η ψυχολογία του απατημένου εραστή» και «Γεροντοκόρη η σέξι κυρία, κεντροαριστερά χωρίς αριστερούς». Ο ίδιος συνδέεται με τον Θεόδωρο Καρούνο. Καμιά σχέση με την τηλεόραση.

-Νίκος Παναγιωτόιπουλος. Εχει κάνει μια αξιόλογη καριέρα ως σεναριογράφος και έχει σχέση με τα τηλεοπτικά δρώμενα. Έχει γράψει το σενάριο της Μ. Αικατερίνης, «Ώρες κοινής ησυχίας» είναι φίλοι.

-Νίκη Τσιρώνη, ίσως είναι και το πιο αξιόλογο πρόσωπο των επιτροπών αλλά δεν έχει σχέση με τα τηλεοπτικά δρώμενα. Διδάκτωρ Βυζαντινών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Βυζαντινών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Υπεύθυνη Ακαδημαϊκού Συντονισμού συνεδρίου. Οι διάλογοι των Αθηνών.

-Κωνσταντίνος-Θεόφιλος Φραγκόπουλος. Γεννήθηκε το 1980. Σκηνοθέτης και βοηθός της Μεγάλης Ακατερίνης. Γεννήθηκε όπως λέει το 1980 με πολλαπλές σπουδές στην Αγγλία. Αμείβεται όπως και άλλοι με 6.900 το μήνα.

*Επιτροπή Κοστολογίου:
-Παναγώτης Φρουττζής Λογιστής, αγνώστων λοιπόν στοιχείων. Θα αναμορφώσει το λογιστήριο με 56.000 ευρώ και στην επιτροπή με το ανάλογο ποσό. Άγνωστο πως επελέγη(!).

-Φωτεινή Κανατσούλη, συνταξιούχος της ΕΡΤ. Από το λογιστήριο της ΕΡΓΑΣ-Μπατατούδη, βρέθηκε το 1986 στο ραδιομέγαρο ως διοικητική υπάλληλος και αργότρα ως βοηθός και δ/ντρια παραγωγής.

-Γεώργιος Τσούργιαννης, εμφανίζεται ως παραγωγός, κινηματογράφου, τηλεόρασης, διαφήμισης. Στην αγορά ελάχιστα γνωρίζουν. Πριν κλείσει η ΕΡΤ επρόκειτο να χρηματοδοτηθεί με 100.000 ευρώ για μια μικρή παραγωγή με την ονομασία «Λούτον», γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Έχει εργαστεί-όπως αναφέρει- από το 2000 στο Λονδίνο και στην Αθήνα ως διευθυντής παραγωγής και line producer σε κινηματογραφικές και διαφημιστικές παραγωγές.

*Επιτροπή προγράμματος:
-Αριστοτέλης Σαμαντάς πρώην μέλος του ΔΣ της αμαρτωλής ΕΡΤ επί Νίκου Σίμου και υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων με τη ΔΗΜΑΡ στ 7ο διαμέρισμα όπως αναφέρει ο συνδυασμός Καμίνη: ΣΑΜΑΝΤΑΣ Γ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ)
Ο Τέλης Σαμαντάς γεννήθηκε το 1948, στα Κουντουριώτικα. Τέλειωσε το Πειραματικό, πέρασε
από την ΑΣΟΕΕ και σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου. Από νωρίς ασχολήθηκε
με τη δημοσιογραφία, στον τομέα του πολιτισμού: Περιοδικό «Σύγχρονος Κινηματογράφος»,
εφημερίδα «Αυγή», εκπομπή«Παρασκήνιο», ενώ διηύθυνε τα περιοδικά «Ταχυδρόμος» «Το
Τέταρτο» και, επί 16 χρόνια, το «Αθηνόραμα». Από νωρίς επίσης ασχολήθηκε με την πολιτική:
Νεολαία Λαμπράκη, «Ρήγα Φεραίος», ΚΚΕ Εσωτερικού. Αποχώρησε διακριτικά από την άμεση
πολιτική δράση στις αρχές της δεκαετίας του '90. Σήμερα, είναι στέλεχος της Δημοκρατικής
Αριστεράς.

-Ευαγγελία Τσιλίκουνα, το βαρύ πυροβολικό της ΕΡΤ. Συνταξιούχος και πρώην δ/ντρια προγράμματος, πρώην Βοηθός της Ε. Βλάχου. Έχει τελειώσει νοσηλευτική (πιθανόν το ΙΕΚ ΣΒΙΕ). Έχει δυνατές διασυνδέσεις με εταιρίες παραγωγής, αλλά και πολιτικές. Εμφανίζεται μάλιστα, μέσα από ανακοινώσεις ότι είναι απόφοιτος Νομικής. Αν έχει κάτι τέτοιο να το δείξει και να την χειροκροτήσουμε. Φίλοι μας, πάντως μας είπαν, ότι όταν βγήκε σε σύνταξη την πήρε μέσα σε 28 ημέρες, ενώ άλλοι κάνουν χρόνια, αν αυτό λέει κάτι!!! Στο βιογραφικό της αναφέρεται:

Εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1984 ως συνεργάτης και από το 1986 ως τακτική υπάλληλος. Με σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών και γνώση της αγγλικής γλώσσας, η κυρία Τσιλίκουνα υπηρέτησε στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος, και στον Τομέα Μόρφωσης της ΕΤ1. Το 1997 τοποθετήθηκε προϊσταμένη του Τμήματος σύνθεσης προγράμματος της ΝΕΤ ενώ από το 2002 έως σήμερα, ασκεί τα καθήκοντα της Προϊσταμένης του Τμήματος Σύνθεσης Προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ ΑΕ. Όλα αυτά είναι αλήθεια η «μαϊμού;». Οι συνάδελφοι της μιλάνε για μαϊμού!!! Ας το διαψεύσει. Και κάτι ακόμα που ψαρέψαμε, από τη στήλη της κυρίας Ντέπυς Γκολεμά παλιότερα:

«Γιατί δεν μας λέει η κυρία Ευαγγελία Τσιλίκουνα, διευθύντρια Προγράμματος της ΕΡΤ, με τι δικαιολογητικά απέσπασε από την ψηφιακή τηλεόραση την κουμπάρα της Γιώτα Τζιμοπούλου και την έβαλε γραμματέα της επιτροπής κοστολογίου όταν ανέλαβε τη διεύθυνση; Παιδιά είμαστε, θέλουμε να τα μαθαίνουμε. Έχουμε πολλές άλυτες απορίες, πώς το λένε;»

-Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, η Βενιαμίν της παρέας. Προστατευμένη παλαιότερα, του Γιώργου Χουλιάρα. Σήμερα όλοι μιλούν για στενή σχέση με την κυρία Τσιλίκουνα. Μάλιστα μιλούν ότι είναι ανιψιά της. Αμείβεται με 6.900 ευρώ. Μπορεί κάποιος να το διαψεύσει η να το επιβεβαιώσει; Θεία και ανιψιά στην ίδια επιτροπή(..). Σκοτάδι η ψυχή του ανθρώπου. Λέει ότι είναι δημοσιογράφος. Πιθανόν. Το βιογραφικό της λέει άλλα, διαβάστε:

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» από το ίδιο Τμήμα. Η παιδαγωγική κατεύθυνση των σπουδών μου αλλά και η ειδίκευσή μου στη συμβουλευτική, μου δίνει τη δυνατότητα να παρέχω συμβουλευτική στήριξη μαθητών και γονέων σε ζητήματα μαθησιακών δυσκολιών, διαχείρισης άγχους, συστήματος μελέτης και ενδυνάμωσης της προσωπικότητας. Επιπλέον, ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού χορηγώ και ερμηνεύω ψυχομετρικά εργαλεία, διοργανώνω και είμαι εισηγήτρια σε εκδηλώσεις Συμβουλευτικής Σπουδών και Σταδιοδρομίας. Παράλληλα, έχω επιστημονική δραστηριότητα με προφορικές ανακοινώσεις σε Πανελλήνια Συνέδρια και τη συγγραφή κεφαλαίου σε επιστημονικό βιβλίο με θέμα την ειδική αγωγή.

Αυτή είναι η νέα τηλεόραση που ονειρεύοσαστε, κύριε Σαμαρά και Βενιζέλο; Λίγη ντροπή λίγη τσίπα δεν υπάρχει σε κανέναν; Ας κάνει κάποιος και ένα χαρακίρι, όχι μόνο οι Γιαπωνέζοι; Ντροπή σε όλου σας και πολύ περισσότερο, στους εμπνευστές, που γέμισαν το ραδιομέγαρο με λαμόγια που η δυσοσμία.. του θα σας πνίξει!!!
Keywords
ΕΡΤ, τρωκτικά, ερτ αε, ματ, νέα, καλοκαιρι, δολ, αθηνα, δημαρ, ασοεε, ΚΚΕ, δραση, ιεκ, σβιε, ετ1, νετ, σαμαρας, βενιζελος, βιογραφικο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, κινημα πατατας, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, σχεδιο αθηνα, δικαιολογητικα, ελενη, κκε εσωτερικου, ασοεε, γνωση, δολ, εργαλεια, ετ1, ηγεσια, θεμα, ιεκ, καριερα, λονδινο, νετ, ντοκιμαντερ, παιχνιδια, περιοδικα, προγραμμα, πτυχιουχος, τηλεοραση, φιλια, χορος, ψηφιακη τηλεοραση, ψυχολογια, αστρα, αγνοια, αγορα, αγωγη, αρθρα, αικατερινη, ανιψια, αριστοτελης, βιλες, βιβλιο, βοηθεια, γεγονοτα, γινεται, γκολεμα, διαστημα, διευθυνση, δυνατοτητα, δυστυχως, διοικηση, δικη, δρωμενα, ευρω, ειπαν, υπαρχει, ενημερωση, ερευνα, ερτ αε, ευαγγελια, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, θεοδωρα, θεοφιλος, κυριε, κυρια, ματ, μιζες, νικη, νομικη, ντροπη, ομαδα, παντα, παιδια, παμε, ψυχη, ρολο, σεναριο, συνταξη, τμημα, τιτλος, υλοποιηση, φορα, ψηφιακη, κωνσταντινος, αγνωστο, εκπομπες, φιλοι, γιωτα, ηλεκτρονικα, παιχνιδι, πληροφοριες, της παρεας, θεια, βοηθος
Αναζητήσεις
μπατατουδη αικατερινη, τέλης σαμαντάς
Τυχαία Θέματα