Μιλάει και ο Μουρούτης

Ένα από τα λάθη που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς τα προηγούμενα χρόνια ήταν ότι εμπιστεύτηκε ανθρώπους οι οποίοι σε άλλες συνθήκες και άλλες εποχές θα είχαν το ρόλο του μικρού «λουστράκου» στην Ομόνοια. Μοιραίοι, άβουλοι και ανίκανοι σύμβουλοι που έκαναν ζημιά και στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον πρώην πρωθυπουργό.

Τώρα λοιπόν ορισμένοι από αυτούς επιχειρούν να «τρουπώσουν» ξανά στο σύστημα. Προσκωλυόμενοι

της εκάστοτε εξουσίας, «σκανάρουν» τις πολιτικές εξελίξεις και δρουν αναλόγως. Καλή ώρα ο Γιώργος Μουρούτης, ένας από αυτούς που χαντάκωσαν τον Σαμαρά με τις επιλογές τους, τις αποφάσεις τους και τις ανόητες αναλύσεις τους.

Για να μην πούμε για τις λυκοσυμμαχίες που έκαναν με διάφορα λαμόγια της δημοσιογραφίας που έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν και στη συνέχεια ξεπουλήθηκαν σε άλλο αφεντικό.

Ο Μουρούτης, λοιπόν, παλιά του τέχνη κόσκινο, άρχισε να παίζει ξανά βρόμικα. «Κόλλησε» σαν βδέλλα στον Άδωνι Γεωργιάδη και σίγουρα του πουλάει τις μεγαλειώδεις ιδέες του και το επικοινωνιακό του «χάρισμα». Ποιος, αυτός που όταν ήταν στο Μαξίμου έδιωξε όλους τους σοβαρούς και ικανούς για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του. Η κλασσική λογική του ανίκανου που δεν ανέχεται γύρω του καλύτερους και σοβαρότερους.

Θα μου πείτε, φταίει και ο Σαμαράς που τον κρατούσε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η ουσία είναι ότι δεν μπορεί στην Ελλάδα να πλέουν πάντα οι φελλοί. Δεν μπορεί να γίνονται οι έσχατοι πρώτοι και να το παίζουν μεγαλοπαράγοντες της χώρας. Γιατί σαν τον Μουρούτη του Άδωνι υπάρχουν κι άλλοι... Μουρούτηδες που κόλλησαν σε άλλους υποψήφιους. Παρ' ότι ο κόσμος τους αποδοκίμασε, παρ' ότι το επικοινωνιακό τους «χάρισμα» ήταν τελικά τενεκές ξεγάνωτος, αυτοί επιμένουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Με το αζημίωτο βεβαίως.

Από την άλλη ίσως η στήριξη του Μουρούτη στον Γεωργιάδη να είναι ομολογία αποτυχίας στις εσωκομματικές εκλογές. Διότι δεν μπορεί παρά να είσαι απελπισμένος για να στηρίζεις τις προσπάθειές σου σε τέτοιους ανθρώπους.

Ή όπως θα έλεγε ο σοφός λαός. Ο Άδωνις «ψώνισε από σβέρκο».

Υ.Γ. Ας σταματήσει τις διαρροές σε διάφορα sites κατά του Τζιτζικώστα γιατί τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα