Προσοχη σε οσους εχουν viva wallet μη χασουν τα λεφτα τους...

16:13 9/10/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Αγαπητό Fimotro,
Πρόσφατα η Viva δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, εκμεταλλευόμενη την προσωρινή απουσία της paysafe από την Ελλάδα λόγω των capital controls. Ωστόσο, μέσα στη βιασύνη της να δημιουργήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πελατολόγιο πριν η paysafe επιστρέψει, δημιούργησε...
ένα σύστημα το οποίο είναι διάτρητο.
Το προσωπικό μου viva
wallet μάλιστα έχει ληστευθεί από την εν λόγω εταιρεία κατά 61 ευρώ. Πώς; Ενώ είχα συνδέσει τον λογαριασμό μου με το αντίστοιχο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill, από την οποία είχα μεταφέρει επιτυχώς ένα χρηματικό ποσό σε αυτό της Viva, όταν επιχείρησα να κάνω το αντίθετο, αντιλήφθηκα πως αυτό είναι αδύνατο. Προσπάθησα αρχικά να μεταφέρω ενδεικτικά ένα ποσό των 15 ευρώ από το Viva Wallet στη Skrill για να δω κατά πόσο αυτό ήταν εφικτό, όμως η συναλλαγή απέτυχε. Το προσπάθησα συνολικά 4 φορές. Με ποσά των 14 ευρώ, μιας και θα υπήρχε και η προμήθεια του ενός ευρώ όπως αναγραφόταν στους όρους. Έκανα λοιπόν αποτυχημένες συναλλαγές 15+1+14+1+14+1+14+1= 61 ευρώ. Τα οποία όμως δεν έχουν επιστραφεί ακόμα στο πορτοφόλι μου, όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει επί σειρά ημερών ψάχνοντας το δίκιο μου, ενώ η συναλλαγές έχουν καταγραφεί με το γενικόλογο label, Viva Wallet Card. Ούτε παραλήπτης αναγράφεται, ούτε τίποτα σχετικό, ενώ εγώ χρεώθηκα κανονικότατα, αποτυχημένες συναλλαγές της τάξεως των 61 ευρώ. Ευτυχώς δηλαδή που δε συνέχισα τις προσπάθειες περαιτέρω.
Εν τω μεταξύ, για να βρω μια άκρη στο πρόβλημά μου, επικοινωνώ πολλές φορές καθημερινά με την εταιρεία, της οποίας οι υπάλληλοι στο τηλεφωνικό κέντρο με ενημερώνουν πως προωθούν το αίτημά μου στο τεχνικό τους τμήμα, το οποίο όπως λένε θα επικοινωνήσει μαζί μου. Ακόμα περιμένω.
Και τα προβλήματα αυτά δεν εμφανίζονται μόνο στο δικό μου wallet αλλά και σε αυτό ενός πολύ κοντινού μου φίλου. Και προφανώς από ότι αντιλαμβάνομαι και σε άλλα wallet το ίδιο θα συμβαίνει καθότι το λογισμικό σύστημα της Viva είναι πραγματικά διάτρητο.
Ενημερώνεται με ρυθμούς χελώνας με αποτέλεσμα να χάνεται ο μπούσουλας αν κάποιος κάνει συχνές συναλλαγές. Ενδεικτικά, το δικό μου πορτοφόλι αυτή τη στιγμή είναι χρεωμένο με 7 ευρώ. Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. Σκεφτείτε μια χρεωστική κάρτα με αρνητικό υπόλοιπο. Πώς είναι αυτό δυνατόν, όταν το prepaid σύστημα λειτουργεί με ποσά που ο κάτοχός τα «φορτίζει» και συναλλάσσεται μέχρι αυτά να εξαντληθούν;
Για να αποφύγετε ανάλογους μπελάδες, τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επιχειρήσεις, καλύτερα να αποφύγετε τα «πάρε-δώσε» με την εν λόγω εταιρεία, από τη στιγμή που υπάρχουν άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια πολύ πιο εύχρηστα και πραγματικά αξιόπιστα.
Μ.Π.
Keywords
Αναζητήσεις
viva wallet pos παγίδα
Τυχαία Θέματα