Η παραφωνία που χαλάει τον κόκκινο θρίαμβο

13:16 5/1/2014 - Πηγή: Antinews

Ισότιμο με τα μεγαθήρια της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη. Και οι περισσότεροι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν μαζί του για την εικόνα που παρουσιάζουν οι ερυθρόλευκοι στους αγωνιστικούς χώρους.

Γιατί τα πράγματα δεν είναι ίδια στην εικόνα που παρουσιάζουν

οι κερκίδες του «Γ. Καραισκάκης» στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Την ώρα που οι οπαδοί των «μεγαθηρίων» της Ευρώπης όπως τα χαρακτηρίζει ο Βαγγέλη Μαρινάκης δεν αφήνουν θέση κενή ακόμη και σε ματς μηδενικού ενδιαφέροντος στο Φάληρο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετρούν στα δάχτυλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος που το γήπεδο είναι γεμάτο.

Αγώνες όπως αυτοί με την Καλλονή, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανιώνιο τον Ατρόμητο την Ξάνθη και άλλους με το ζόρι συγκεντρώνουν 15.000 θεατές. Τι έγινε λοιπόν; Χάθηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού; Δεν παίζει μπάλα η ομάδα τους ; Έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν ; Τίποτα από όλα αυτά. Ο βασικότερος λόγος είναι οι τιμές των εισιτηρίων που θεωρούνται υψηλές αναλογικά με το ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Τέτοια παιχνίδια που στερούνται ισχυρού οπαδικού κινήτρου ο φίλαθλος θέλει να πάρει το παιδί του, την οικογένειά του ίσως και να πάει στο γήπεδο.

Όταν όμως είναι υποχρεωμένος να πληρώσει 20 και 25 ευρώ μόνο για το δικό του αφού αυτά των 10 και 15 είναι για τους οργανωμένους και όχι βέβαια για τις οικογένειες, προτιμά να κάνει κάτι άλλο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να εξετάσουν τι τους συμφέρει περισσότερο. Να έχουν ένα Καραϊσκάκη μισοάδειο ή να ρίξουν τις τιμές των εισιτηρίων σε τέτοιου είδους αγώνες; Μια αλλαγή πολιτικής για αυτά τα παιχνίδια που ολοένα και αυξάνονται αφού ο Ολυμπιακός μεγαλώνει τη διαφορά με τους αντιπάλους του θα φέρει τον κόσμο μπροστά από τις θύρες του Φαληρικού σταδίου.

Και τότε τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη θα αποτυπώνουν σε όλο της το μέγεθος την πραγματικότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα