«Ταύρος εν υαλοπωλείω» το πρωί ο Κουρουμπλής στο MEGA

Του Γιάννη Ντάσκα

Όλα πια θα τα δουν οι Έλληνες σε αυτήν τη ζωή;

Σήμερα το πρωί είχαν την ευκαιρία να δουν έναν καλοζωισμένο (σε βάρος και επιδερμίδα και ντύσιμο…) παρουσιαστή του MEGA να βγαίνει απο τα αριστερά και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Ταμήλο και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή!

Και να τους εγκαλεί για… αναισθησία στην κατάσταση των νοσοκομείων της επαρχίας και να επαναλαμβάνει ειρωνικά προς τον βουλευτή

κ. Ταμήλο «Καααααλά τώρα!».

Ποιος είδε τον Κουρουμπλή μαινόμενο στη συνέχεια…

Το τι «έχωσε» για τις πολυεθνικές με τα κέρδη των δισ. και την τεράστια φοροδιαφυγή για το σύστημα των μεγαλογιατρών με την ΠΑΘΗΤΙΚΗ δωροδοκία απο τις εταιρείες μέσω συνεδρίων, πρέπει να το ακούσετε…

Και προς τον παρουσιαστή που προσπαθούσε να εκπροσωπήσει τη γειτονιά του Παύλου Φύσσα με μαντηλάκι στο πέτο να εξέχει, όπως στις δεξιώσεις της Εκάλης του πέταξε την πρόκληση:

«Να μη λέτε τέτοια. Έχω κάνει πολλές ερωτήσεις και καταγγελίες και μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όλα αυτά. Και έφυγα απο το ΠΑΣΟΚ ακριβώς για αυτή τη στροφή στα νεοφιλελέυθερα πρότυπα. Και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει τέτοιες καταγγελίες. Αφού με προκαλείτε να με καλέσετε να σας φέρω τις ερωτήσεις και τις καταγγελίες…»

Εκεί κάπου, ξεφούσκωσε το αριστερό αγόρι του MEGA, όπως θα έγραφε και ο Γιώργης Παπαχρήστος στα ΝΕΑ

The post «Ταύρος εν υαλοπωλείω» το πρωί ο Κουρουμπλής στο MEGA appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα