Χαρίζει χρέη και πρόστιμα στους λαθρέμπορους με ΠΝΠ η… αδιάφθορη κυβέρνησή μας

07:58 2/4/2015 - Πηγή: Antinews

Ο πρωθυπουργός μας έχει πρήξει ότι δεν έχει δεσμεύσεις από την ολιγαρχία και τα συμφέροντα και γι’ αυτό θα χτυπήσει τη φοροδιαφυγή. Μάλιστα η παρελκυστική τακτική που ακολουθεί στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, γιατί ακόμα δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει μέτρα που ουσιαστικά τα έχει συμφωνήσει στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, στηρίζεται σε μαγικούς αριθμούς που δίνει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Μάλιστα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» είχε τη φαεινή ιδέα να κυκλοφορήσει την

προηγούμενη Παρασκευή με πρωτοσέλιδο τη φράση του ΓΑΠ του 2009 «Λεφτά υπάρχουν» και να γίνει ρόμπα.

Τελικά ένα ακόμα ψέμα προστίθεται στο ρεπερτόριο αυτής της κυβέρνησης που έχει αναγάγει το ψέμα και την εξαπάτηση σε επιστήμη. Το ψέμα βρίσκεται στο δήθεν ηθικό πλεονέκτημα που έχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις στα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο (εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία) την προηγούμενη Παρασκευή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) σύμφωνα με την οποία εκτός του ότι εντάσσονται στη ρύθμιση οφειλέτες άνω του 1 εκ ευρώ σ’ αυτή τη ρύθμιση θα υπάγονται όχι μόνο χρέη αλλά και πρόστιμα από βεβαιωμένες παραβάσεις που έχουν εντοπίσει οι φορολογικοί έλεγχοι. Κοινώς τα ευεργετήματα της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα απολαμβάνουν όχι απλά οι μεγάλοι μπαταχτσήδες αλλά και οι μεγάλοι φοροφυγάδες, οι λαθρέμποροι και οι κάτοχοι μαύρου χρήματος!

Άντε παιδιά και εις ανώτερα…

Λεφτά υπάρχουν όπως καταλάβαμε καλά και η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός τα χαρίζει σ’ αυτούς που από το βήμα της βουλής καταγγέλλει ότι δεν πλήρωσαν το μερτικό τους στην κρίση. Μιλάμε για μετωπική σύγκρουση με τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά. Και για να μην ξεχνιόμαστε αυτό γίνεται με …Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση κατήγγελλε για λόγους …δημοκρατίας και σεβασμού του κοινοβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα