Ο Βαρουφάκης συνομιλεί με τα τεχνικά κλιμάκια! Πήρε μέρος στο EWG

07:58 2/4/2015 - Πηγή: Antinews

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού επιδόθηκε σε ένα παιχνίδι μετονομασίας της τρόικας σε θεσμούς, Brussels Group και τεχνικά κλιμάκια, επαίρεται ότι δεν θα ξαναβλέπαμε σκηνές «ταπείνωσης» των υπουργών από χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού

Ταμείου.

Τελικά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και τον διαψεύδει καθημερινά. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι η τρόικα έγινε κουαρτέτο με τη συμμετοχή και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης και δικά του στελέχη που μιλούν για διπλή εποπτεία, τόσο πολιτική όσο και τεχνική. Αρχικά προσπάθησε να κρύψει όλη αυτή την κοροϊδία με συναντήσεις των εκπροσώπων της άλλοτε τρόικας σε γκαράζ και ξενοδοχεία. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός άρχισε να διαλαλεί ότι πλέον οι πολιτικοί θα μιλάνε με τους πολιτικούς και οι τεχνοκράτες με τους τεχνοκράτες.

Και τελικά την Τετάρτη το μεσημέρι στην τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, των τεχνικών δηλαδή κλιμακίων που προετοιμάζουν τις συνεδριάσεις του Eurogroup , μαθαίνουμε ότι πήρε μέρος και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης!

Ουάου! Ο πολιτικός συνομιλεί με τα τεχνικά κλιμάκια; Το ψέμα κύριε Τσίπρα έχει κοντά ποδάρια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα