Στα χέρια συνδικαλιστών της σχολής Φωτόπουλου η ΔΕΗ

23:50 1/4/2015 - Πηγή: Antinews

Όχι. Αυτό που έκαναν στον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι αδικία. Δεν του επιτρέπουν να κάνει πρόεδρο στη ΔΕΗ τον Νίκο Φωτόπουλο τιμώντας τον για τους αγώνες που έχει δώσει για την επιχείρηση. Για τα ΓΕΝΟΠ tours και για τον συνδικαλιστικό τσαμπουκά με τον οποίο κάποιοι εργατοπατέρες έκαναν την επιχείρηση μαγαζάκι τους.

Κι επειδή θα ήταν... πρόκληση να γίνει ο Φωτόπουλος πρόεδρος αποφάσισε να βρει τον άλλο... Φωτόπουλο. Νέος πρόεδρος λοιπόν ο διευθυντής

ανθρωπίνων πόρων του ΔΕΔΔΗΕ και πρώην συνδικαλιστής Εμμανουήλ Παναγιωτάκης. Από το ΔΕΔΔΗΕ (παλιά γενική διεύθυνση διανομής) προέρχεται το μέλος του ΔΣ και πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος. Ο ίδιος ο κ. Παναγιωτάκης είχε διατελέσει πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ την περίοδο 1988- 1990.

Είναι ουσιαστικά ο... μέντορας του κ. Φωτόπουλου αν και από άλλους ιδεολογικούς χώρους.

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΗ ήταν σκληρό στέλεχος του ΚΚΕ με αγώνες στην επιχείρηση που κάποια στιγμή μεταπήδησε πιο... δεξιά του Περισσού.

Τώρα λοιπόν έγινε πρόεδρος από ένα άλλοτε στέλεχος του ΚΚΕ, τον Π. Λαφαζάνη για να δικαιωθεί με τον τρόπο αυτό ο εργατοπατερισμός και ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός.

Ως αναπληρωτής διευθύνων θα προταθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ, το κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτευτής του κόμματος στην Αχαΐα Σταύρος Γούτσος.

Έρμη ΔΕΗ, που πέφτεις στα χέρια των συνδικαλιστών της σχολής Φωτόπουλου. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα