Απαγόρευση εισόδου για τον Γκέκα

Πόρτα στην κυριολεξία «έφαγε» ο Φάνης Γκέκας , από την ίδια του την ομάδα την Ακίσασπορ στην Τουρκιά όπου αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο.

Ο Λαρισαίος διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε ανοιχτή ρήξη με τον προπονητή του τον γνωστό και μη εξαιρετέο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει από την διοίκηση να διακόψει το συμβόλαιο με τον Έλληνα παίκτη.

Τα πράγματα όμως έχουν ξεφύγει εντελώς αφού ο τεχνικός της τούρκικης ομάδας δεν τον αφήνει ούτε να προπονηθεί με την ομάδα.

Μάλιστα πριν λίγες

μέρες του απαγορεύτηκε και η είσοδος στο προπονητικό κέντρο γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι. Έκπληκτος ο Φάνης Γκέκας άκουσε τον θυρωρό του προπονητικού κέντρου να του λέει ότι δεν μπορεί να τον αφήσει να μπει μέσα λόγω της εντολής άνωθεν που έχει πάρει.

Μετά και αυτό το περιστατικό κόπηκε κάθε γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευράς και το κλίμα πλέον είναι πολεμικό . Μάλιστα σύμφωνα με το περιβάλλον του Φάνη Γκέκα , ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να προσφύγει στα αρμόδια όργανα της UEFA προκειμένου να καταγγείλει την στάση της ...πρώην πλέον ομάδας του.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα