Το GameWorld YouTube Partner!

Νέα εμφάνιση στο κανάλι μας! [UPDATE]

Το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από σήμερα είναι YouTube partner!

Με πάνω από 1,1 εκατομμύρια views στα βίντεό του, το κανάλι του GameWorld στο YouTube παραμένει πρώτο σε συνολική επισκεψιμότητα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά game

sites. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την κίνηση αυτή του YouTube, ενώ στόχος μας από εδώ και στο εξής είναι να σας προσφέρουμε περισσότερα βίντεο, σε όλους τους τομείς, δηλαδή video reviews, live εκπομπές στο GameWorld TV, gameplay videos, walkthroughs, συνεντεύξεις και φυσικά αστεία βίντεο.

Για να μπορέσουμε όμως να προχωρήσουμε στις επόμενες κινήσεις μας θα θέλαμε την άποψή σας. Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να συμπληρώσετε την έρευνά μας η οποία θα μας βοηθήσει πολύ στο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς στο να σας δίνουμε περισσότερα βίντεο, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την έρευνα.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!

Mini upgrade
Στα πλαίσια του upgrade του site σας ενημερώνουμε ότι την εβδομάδα αυτή επανήθε στο GameWorld το zoom σε όλες τις εικόνες των άρθρων. Ακόμη, η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε games των 90's τα οποία δεν είχαμε κάνει review μέχρι σήμερα. Συν τις άλλοις, σας ενημερώνουμε ότι θα έχουμε σύντομα στη διάθεσή μας νέο εξοπλισμό για τα YouTube videos, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στον νέο τομέα των reviews.

Μην ξεχάσετε επίσης να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube. Αρκεί μόνο ένα κλικ, κάτι που σας επιτρέπει να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας βίντεο όποτε συνδέεστε στο YouTube.com.

[UPDATE] Αλλαγή εμφάνισης
Με αφορμή το παραπάνω γεγονός αποφασίσαμε να αλλάξουμε ολοκληρωτικά τη μορφή του καναλιού μας στο YouTube ώστε να βρίσκετε πιο εύκολα τα βίντεο που ψάχνετε.

Δείτε τη νέα εμφάνιση του YouTube Channel του GameWorld και κάντε εγγραφή γιατί σας περιμένουν πολλά νέα βίντεο αυτή την εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα