Spin the Bottle για Wii U

Μαζέψτε την παρέα σας και παίξτε..."μπουκάλα", χωρίς τηλεόραση! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/11/12] Μετά το We Dare, στο οποίο μπορούσατε να φλερτάρετε μέσω διαφόρων minigames, τα flirt games έρχονται ξανά στο προσκήνιο με το Wii U!

Η KnapNok Games από την Κοπεγχάγη, σε συνεργασία με την σουηδική προγραμματιστική εταιρεία

Redgrim, αποφάσισαν να πλησιάσουν από εντελώς διαφορετική σκοπιά το είδος των party games με το Spin the Bottle. Το πιο αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό του νέου αυτού party game είναι ότι δεν θα χρησιμοποιείτε την τηλεόραση αλλά θα κάθεστε σχηματίζοντας κύκλο γύρω από το GamePad, στο οποίο θα στριφογυρίζετε ένα ψηφιακό μπουκάλι. Θα επιλέγονται τυχαία δύο από εσάς και θα ξεκινάτε να παίζετε διάφορες δοκιμασίες χρησιμοποιώντας τα Wii remotes. Αυτές οι δοκιμασίες προϋποθέτουν συγχρονισμό, εμπιστοσύνη, σωματική επαφή κι ευλυγισία.

{youtube}ylz7VoMaEeY|400|300{/youtube}

Η KnapNok ονομάζει το Spin the Bottle ένα "αθώο παιχνίδι για αθώα παιδιά" στο επίσημο site της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι developers έχουν εμπειρία από τέτοιου είδους games έχοντας αναπτύξει το B.U.T.T.O.N. (Brutally Unfair Tactics Totally Okay Now) στο οποίο θα πρέπει να τρέξετε ως το χειριστήριο και να κρατήσετε πατημένο ένα κουμπί ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να σαμποτάρετε τους αντιπάλους, καθώς και το Dark Room Sex Game στο οποίο πρέπει να κουνάτε τα Wii remotes με ρυθμό ώστε να προσομοιώσετε...ένα οργασμό! Ακολουθεί το βίντεο του Dark Room Sex Game. Τα σχόλια δικά σας!

{youtube}zFd5DFxKfG8|400|300{/youtube}

Η KnapNok δήλωσε ότι "το γεγονός πως η κονσόλα της Nintendo, Wii U, είναι η πρώτη που σας επιτρέπει να παίξετε με την τηλεόραση σβηστή, την κάνει να είναι η καλύτερη πλατφόρμα για party games όπου θα κοιτάτε ο ένας τον άλλο αντί για την οθόνη. Αυτού του είδους το gameplay σε συνδυασμό με τα χαριτωμένα γραφικά του θα είναι και ο λόγος που θα πουλήσει".

Το Spin the Bottle θα υποστηρίζει ως 8 παίκτες και η κυκλοφορία του αναμένεται την Άνοιξη του 2013. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες που μας υποδεικνύουν το τι θα κάνουμε με τα Wii remotes όταν θα κυκλοφορήσει.

[UPDATE: 12/3/13] Η KnapNok Games ανακοίνωσε ότι το Spin The Bottle αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο για το Wii U. Θα είναι διαθέσιμο στην Game Developers Conference. Μάλιστα οι διοργανωτές της έκθεσης το έχουν συμπεριλάβει στα 8 games της κατηγορίας "Best in Play". Με αφορμή την είδηση αυτή κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ένα ακόμη τρέιλερ.

{youtube}CaiHMrzZtwo|400|300{/youtube}

Wii U...μπουκάλα; Για να δούμε!

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα