Skyrim: Dragonborn αγαλματίδιο

Προπαραγγείλτε πριν εξαντληθεί!

Η Bethesda ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία ενός συλλεκτικού αγαλματιδίου εμπνευσμένο από τον Dragonborn τον κεντρικό χαρακτήρα του δημοφιλέστατου The Elder Scrolls V: Skyrim. To αγαλματίδιο έχει ύψος 16 ίντσες (περίπου 40 εκατοστά) και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι από τον καλλιτέχνη Alejandro Pereira. Το Dragonborn statue θα κυκλοφορήσει

σε δύο εκδόσεις την Standard Edition και την GamingHeads.com Exclusive Edition.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι και οι δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων (1000 και 500 αντίστοιχα). Η Standard Edition κοστίζει 300 δολάρια (230 ευρώ), ενώ η Exclusive Edition κοστίζει 330 δολάρια (περίπου 250 ευρώ). Στην δεύτερη έκδοση ο Dragonborn κρατά ένα πύρινο πετράδι αντί για ξίφος. Οι δύο εκδόσεις θα διατεθούν το τελευταίο τρίμηνο του έτους και για να τις προπαραγγείλετε κάντε κλικ εδώ.

Για να διαβάσετε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα