Ouya: Χωρίς chat, friends και achievements

Η νέα Android κονσόλα θα έχει...τουλάχιστον online multiplayer!

24 ώρες μετά την ενημέρωση για την απαγορευτική τιμή των 1.000 δολαρίων της κονσόλας Piston (τύπου Steam Box), σήμερα έρχεται μία ακόμη αρνητική ανακοίνωση για κονσόλα νέου κατασκευαστή.

Ο λόγος για την Ouya, την πρώτη πολυαναμενόμενη

Android κονσόλα που μας έρχεται τον Ιούνιο. Η πρώτη εμφάνιση του Ouya στην αγορά δεν θα συμπεριλαμβάνει κάποια online χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε η διευθύνων σύμβουλος της OUYA Inc., Julie Uhrman, "Δεν θα υπάρχει chat, friends list και achievements από την αρχή, αλλά θα λειτουργεί κανονικά το multiplayer mode. Οι υπόλοιπες λειτουργίες θα ενεργοποιηθούν με τον καιρό".

{youtube}psCoR4zmIpE|400|300{/youtube}

Μπορεί η φύση της κονσόλας να είναι ανοιχτή στους προγραμματιστές, ωστόσο "Η Ouya Inc εργάζεται στη δημιουργία κωδικοποίησης στους servers της ώστε να αποφευχθεί η πειρατεία πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και η πορνογραφία". Μόλις οι εργασίες αυτές ολοκληρωθούν τότε θα υλοποιηθούν και οι παραπάνω τρεις δυνατότητες.

Η κονσόλα Ouya θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες τον Απρίλιο, ενώ στα καταστήματα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με κόστος 99 δολάρια (78 ευρώ). Διαβάστε προηγούμενα άρθρα για την κονσόλα, καθώς και αναλυτικό άρθρο με όλες τις κονσόλες τρίτων κατασκευαστών που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα