Νέο video game ετοιμάζει η Rockstar

Το επόμενο next-gen project.

Μεγάλες αποκαλύψεις φέρεται να έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two σε μία χτεσινή τηλεδιάσκεψη εισοδήματος της εταιρείας. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος "με αυτό που ετοιμάζει η Rockstar για όλα τα next-gen συστήματα σε αυτό το οικονομικό έτος" (σ.σ. 1/4/2014 - 31/3/2015). Ο διευθύνων σύμβουλος πρόσθεσε ότι περιμένει το 45% περίπου των εσόδων της Rockstar στο οικονομικό έτος του 2015.

Ίσως η παραπάνω δήλωση να σημαίνει

ότι έρχεται ένα καινούριο Red Dead Redemption ή ένα next-gen port του Grand Theft Auto 5 αλλά απ’ ότι φαίνεται προς το παρόν η Take-Two δεν αποκαλύπτει κάτι παραπάνω και αρνείται ακόμα και να επιβεβαιώσει αν η Rockstar θα παρευρεθεί στο φετινό E3.

Σημειώθηκε επίσης από την εκδότρια εταιρεία πως το GTA 5 σε παγκόσμια κλίμακα έχει πουλήσει πάνω από 33 εκατομμύρια αντίτυπα. Θυμίζουμε ότι η Rockstar είχε αποστείλει 32,5 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού πριν από τρεις μήνες . Αξίζει να σημειωθεί πως το GTA 5 έσπασε και ένα παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς έφτασε το $1 δις δολάρια γρηγορότερα από κάθε άλλο game. Συγκριτικά, το Borderlands 2 έχει πουλήσει 9 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ το BioShock Infinite πούλησε 6 εκατομμύρια.

Από την άλλη τα καθαρά έσοδα της Take-Two μειώθηκαν κατά περίπου 35%, από 299.5 εκατομμύρια δολάρια (2013) σε 195.2 εκατομμύρια δολάρια (μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014). Η εταιρεία δικαιολόγησε αυτή τη μείωση λέγοντας πως πέρυσι, τέτοιο καιρό, κυκλοφόρησε το BioShock Infinite, που αποτελεί το τρίτο παιχνίδι της δημοφιλής σειράς παιχνιδιών.

Η Take-Two ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσουν περισσότεροι από 10 games μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος εκ των οποίων οι 5 έχουν ήδη ανακοινωθεί και είναι.
- NBA 2K15
- Borderlands: The Pre-Sequel
- Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth
- Evolve
- WWE 2K15

Αναμένουμε λοιπόν έως και τις 31 Μαρτίου 2015 για να δούμε τι μας ετοιμάζει η Rockstar και για ότι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto 5 από την Χριστιάνα Θάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα