Watch Dogs: Τρέιλερ με τελικά στοιχεία για το gameplay

Μία λεπτομερής παρουσίαση της Ubisoft για το πολυαναμενόμενο Action game!

Λίγες ημέρες πριν το λανσάρισμα του Watch Dogs και η Ubisoft μόλις ανέβασε ένα νέο τρέιλερ.

Το βίντεο παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό στοιχείο που πιθανόν να εφαρμοστεί και σε μελλοντικά τρέιλερ άλλων games. Εμφανίζει ένα μενού του παιχνιδιού στο κάτω μέρος που ουσιαστικά έχει τον ρόλο

παρουσίασης των περιεχομένων του. Κατά σειρά θα δείτε λοιπόν ένα μήνυμα καλωσορίσματος, περισσότερες πληροφορίες για το hacking και τους χαρακτήρες (με συνομιλίες αυτή τη φορά), νέα στοιχεία για το Multiplayer, το Companion App, την οδήγηση και διάφορες πληροφορίες για το in-game κινητό σας τηλέφωνο, που θα σας δίνει πρόσβαση σε χάρτη, πληροφορίες, virtual reality minigames και πολλά ακόμη καλούδια.

{youtube}VgvVPVMhRGQ|500|300{/youtube}

Οι δραστηριότητες στην πόλη θα είναι ατελείωτες και θα μπορείτε να παίξετε μέχρι και παιχνίδια τράπουλας, σκάκι κτλ. Θα χειριστείτε μέχρι και ηλεκτρονική αράχνη που θα καταστρέφει οχήματα στο πέρασμά της! Γενικά θα πρέπει να περιμένουμε δραστηριότητες τύπου Grand Theft Auto, δείγμα του ότι η Ubisoft έχει βάλει σκοπό για τα καλά να πάρει ένα σημαντικό μέρος του κοινού της Rockstar.

Το Watch Dogs κυκλοφορεί στις 27 Μαϊου για PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και Wii U. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να διαβάσετε το σχετικό review. Στο PS4 θα τρέχει σε 1080p στα 60 frames. Διαβάστε επίσης αναλυτικές πληροφορίες για τους χαρακτήρες του.

Συζητήστε για το Watch Dogs στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα