Darkfall: Unholy Wars: 2o Steam MMO σε πωλήσεις

Μεγάλη ελληνική διάκριση. Ανακοινώθηκε επίσης το patch με τα Custom Roles!

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Aventurine ανακοίνωσε μέσω του Facebook ότι το Darkfall Unholy Wars έφτασε στη δεύτερη θέση των πωλήσεων στο Steam

στην κατηγορία των MMO! Την πρώτη θέση κατέχει το DayZ το οποίο μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο σε early access. Αμφότερα είναι Sandbox games.

Σήμερα παρουσιάστηκε επίσης το design του μηχανισμού των Custom Roles που θα προστεθεί στο Darkfall: Unholy Wars. Πρόκειται για την δυνατότητα χρήσης των skills που ανήκουν σε διαφορετικά roles στον ίδιο χαρακτήρα. Η παρουσίαση έχει ως εξής.

Skills και επιλογή skill
Με την επιλογή Character build θα μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τα εννέα διαθέσιμα School skills από τα οποία το ένα θα είναι ultimate skill από οποιοδήποτε school. Τα “common skills” είναι διαθέσιμα προς όλους τους χαρακτήρες. Συνεπώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε συνολικά 16 skills συνδυάζοντας common και school skills.

Θα μπορείτε να αλλάξετε το build σας οποιαδήποτε στιγμή όταν θα βρίσκεστε εκτός combat mode. Για να διευκολυνθούν τα duels ή όταν θέλετε να δοκιμάσετε διαδοχικά πολλά build θα προστεθεί ένας NPC στις αρχικές πόλεις που θα επαναφέρει τον χρόνο που απαιτείται για να γίνει αλλαγή του build, έτσι ώστε να το αλλάζετε άμεσα. Ο ίδιος NPC θα προστεθεί και στα clan holdings αλλά η λειτουργία του θα απενεργοποιείται σε περίπτωση που υπάρχει ενεργό siege.

Θα μπορείτε επίσης να χωρίσετε τα Boosters όπως κρίνετε απαραίτητο. Όλοι οι τύποι armor έχουν δεχτεί καινούριες bonus ιδιότητες για να εξισορροπιστεί η αυξανομένη προστασία που ήδη παρέχει το heavy armor, κάνοντας έτσι όλους τούς τύπους armor επιθυμητούς για διαφορετικά builds και playstyles. Όλα τα armor bonus που θα κερδίζετε θα αθροίζονται βασιζόμενα στο ποσά κομμάτια armor φοράτε και στο rank αυτών των κομματιών. Θα επιτρέπεται η μείξη διαφορετικών τύπων armor.

Τέλος, όταν το patch ανέβει, κάτι που θα συμβεί πιθανότατα μέσα στον Μάιο, θα μπορείτε να ανακατανείμετε τα Prowess points (σ.σ. Skill points) από την αρχή στα skills που θέλετε.

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες σε αυτό το forum topic και δείτε το preview μας για το Darkfall Unholy Wars.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα