Xbox One: Θα πωλείται χωρίς Kinect, έρχεται το Games with Gold

Έρχεται τον Ιούνιο. Ανακοινώθηκε Games with Gold για κατόχους Xbox One. [UPDATE]

Η Microsoft αποφάσισε να κοντράρει "στα ίσια" την Sony καθώς ανακοίνωσε ότι στις 9 Ιουνίου το Xbox One

θα κυκλοφορήσει χωρίς Kinect στην τιμή των 399 δολαρίων (κατά πάσα πιθανότητα 399 ευρώ).

Η τιμή αυτή είναι ισάξια με την αντίστοιχη του PS4 το οποίο επίσης κυκλοφορεί χωρίς PlayStation camera. Κι εδώ που τα λέμε, η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν χρησιμοποιεί την κάμερα της κονσόλας του, εκτός κι αν θέλει να κάνει streaming. Στο Xbox One το Kinect έχει λίγο παραπάνω χρησιμότητα εξαιτίας των games του, όπως για παράδειγμα το Kinect Sports Rivals.

{youtube}O_NLK-jEDGc|500|300{/youtube}

Στο Console Wars της όγδοης γενιάς, το PS4 έχει 7 εκατομμύρια πωλήσεις, το Wii U 5.8 εκατομμύρια και το Xbox One 4 εκατομμύρια. Μένει να δούμε από τον Ιούνιο κι έπειτα πως θα διαμορφωθεί το νέο σκηνικό κι αν τελικά οι δυνατές αποκλειστικότητες της Microsoft θα την ανεβάσουν στο βάθρο.

[UPDATE - Games with Gold στο Xbox One] Το Kinect θα πωλείται ξεχωριστά από το φθινόπωρο, σύμφωνα με την Microsoft.

Η αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε επίσης το πρόγραμμα Games with Gold για τους κατόχους Xbox One. Έτσι, τον Ιούνιο οι κάτοχοι Xbox One θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα Max: The Curse of Brotherhood και Halo: Spartan Assault, ενώ τα δύο Xbox 360 games που θα δοθούν είναι τα Dark Souls και Charlie Murder, συν ένα τρίτο παιχνίδι, το Super Street Fighter 4: Arcade Edition!

Επομένως, με μια Xbox Live Gold συνδρομή, θα αποκτάτε τουλάχιστον τέσσερα games κάθε μήνα, δύο για Xbox 360 και δύο για Xbox One.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις για το Xbox One και συζητήστε τις στο ανανεωμένο Xbox forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα