Humble Bundle: Καθημερινές προσφορές

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μέρος των χρημάτων θα σταλούν προς υποστήριξη κοινωφελών ιδρυμάτωv.

Το HumbleΒundle παρέχει όπως γνωρίζετε κάθε εβδομάδα προσφορές παιχνιδιών με μικρότερο κόστος χρημάτων. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες όμως θα έχει ένα πακέτο προσφοράς video games για κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει

ότι έχετε άλλες 14 μέρες μπροστά σας για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας games σε πολύ χαμηλό κόστος.

Ξεκινώντας λοιπόν, έχουμε την επανέκδοση του Deep Silver Humble Bundle, το οποίο περιέχει τα games: Saints Row: The Third, Saints Row 2, Risen 2: Dark Waters και Sacred 2: Gold Edition. Με λίγο παραπάνω από 6 δολάρια (4.39 ευρώ) θα αποκτήσετε επίσης τα Metro 2033, Dead Island: Game of The Year Edition, Saints Row: The Third-The Full DLC Package, Sacred Citadel καθώς και το Risen.

{youtube}ZCpTepNXRh4|500|300{/youtube}

Αν επιθυμείτε να πληρώσετε πάνω από εννέα δολάρια (6,56 ευρώ) μπορείτε να αποκτήσετε και το Dead Island: Riptide: Complete edition. Όπως γίνεται με όλα τα Humble Bundles, αποφασίζετε πόσα από τα χρήματά τους πάνε στους προγραμματιστές, στους διοργανωτές του Humble Bundle και στις φιλανθρωπίες. Όσον αφορά το τελευταίο οι φιλανθρωπίες αυτή τη φορά είναι η American Red Cross και το Child’s Play. Η σημερινή προσφορά τελειώνει σε περίπου έξι ώρες.

Για να αποκτήσετε το Deep Silver Humble Bundle κάντε κλικ εδώ. Τα games διατίθενται για PC σε ψηφιακή μορφή στο Steam. Δείτε εδώ αναλυτικά τις τελευταίες προσφορές στο forum μας. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα