Ελληνικό Τουρνουά League of Legends

Δώρα μεγάλα χρηματικά ποσά στα εγκαίνια του ελληνικού client.

Η Riot σας καλεί να συμμετάσχετε στο πρώτο επίσημο τουρνουά League of Legends στην Ελλάδα, το οποίο θα εγκαινιάσει παράλληλα τον ελληνικό client του παιχνιδιού. Ομάδες από όλη τη χώρα θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν έπαθλα και δώρα συνολικής αξίας 3.000€. Οι δύο καλύτερες ομάδες θα λάβουν την πρόσκληση για τον μεγάλο τελικό, στις 14 Ιουλίου στην Αθήνα.

Το
πρώτο επίσημο τουρνουά League of Legends θα εγκαινιάσει παράλληλα και την επίσημη έναρξη του ελληνικού RIOT client για την ελληνική κοινότητα. Μαζί με τον νέο client και για να εορταστεί η έναρξη, θα γίνει και ένα μεγάλο τουρνουά με live streaming αλλά και lan τελικούς με πολλές εκπλήξεις και δώρα. Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές και θα κλείσουν το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 18:00, ενώ η ανακοίνωση των αγώνων θα γίνει την ίδια ημέρα.

Το online τουρνουά (eu/nordic+east) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, με τους προκριματικούς αγώνες να παίζονται σχεδόν ανά μέρα. Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στους μεγάλους τελικούς θα είναι αυτές που θα διαγωνιστούν μπροστά σε σχολιαστές και κοινό για τη δόξα του νικητή, αλλά και 2.000€ χρηματικό έπαθλο! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του τουρνουά αλλά και να εγγραφείτε σε αυτό.

Στοιχεία τουρνουά
Συμμετοχές: 256
Περίοδος Εγγραφών: 18-30 Ιουνίου (ώρα 18:00)Έναρξη Τουρνουά: Δευτέρα 2 Ιουλίου
Δηλώστε συμμετοχή στο τουρνουά κι επίσης δείτε το ελληνικό site του League of Legends για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Διαβάστε το review του League of Legends απ' το GameWorld.
Keywords
Τυχαία Θέματα