GameWorld Play: 24/6/2012

Παίζουμε την open beta του The Secret World!

Αυτή την Κυριακή στις 16:00, συντάκτες και αναγνώστες του GameWorld μαζευόμαστε στο Mumble Voice Chat και παίζουμε το νέο MMORPG The Secret World!

Για να συμμετάσχετε και εσείς θα πρέπει από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή
για ένα beta account! Μπείτε στο TheSecretWorld.com και στα δεξιά του site κάτω από το banner "Is your PC ready for The Secret World?" υπάρχει μία φόρμα που λέει "SIGNUP FOR THE BETA". Συμπληρώστε την μαζί με το email σας και αμέσως μετά κατεβάστε τον Client! Μόνο κάντε το άμεσα γιατί υπάρχει πιθανότητα από το βράδυ της Παρασκευής και μετά η φόρμα εγγραφής να μην είναι διαθέσιμη!

Η beta θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή στις 19:00 μέχρι το πρωί της Δευτέρας στις 09:00. Από την Κυριακή στις 16:00 και μετά θα μπούμε στο Mumble Voice Chat ως GTP Clan, θα παίξουμε, θα συζητήσουμε νέα από την επικαιρότητα και θα απαντήσουμε σε απορίες που τυχόν θα έχετε για το νέο site. Το GameWorld v3 θα είναι στον αέρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Όλοι όσοι συμμετάσχουν στο GameWorld Play αυτής της Κυριακής θα κερδίσουν τα εξής δώρα:
1η θέση: Μετά από ψηφοφορία που θα γίνει ανάμεσα στα μέλη της GTP Clan, ο κορυφαίος παίκτης θα κερδίσει τα Limbo, Amnesia, Braid και Super Meat Boy για PC.
Υπόλοιπες θέσεις: Όλοι οι συμμετέχοντες που θα παίξουν μαζί μας θα κερδίσουν τα Limbo και Amnesia για PC.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1)Απαντήστε σε αυτό το topic για να γίνετε μέλος της GTP Clan.
2)Δηλώστε την συμμετοχή σας στο topic του The Secret World.
3)Κατεβάστε το Mumble.

Σας περιμένουμε την Κυριακή στις 16:00 για games, online chat και πολλές εκπλήξεις!
Keywords
Τυχαία Θέματα