Αλλαγή στο patch 1.03 του Diablo 3

Άλλη μια κωλοτούμπα της Blizzard.

Η Blizzard ανακοίνωσε πως το patch 1.03 για το Diablo 3 εκτός από τις αλλαγές που θα φέρει, θα εμποδίζει τους νέους παίχτες που έχουν αγοράσει τον τίτλο online από το να απολαύσουν πλήρως το παιχνίδι για 72 ώρες. Αυτό σημαίνει
πως για τρεις ημέρες θα μπορείτε να κάνετε μόνο αυτά που προσφέρει η Starter Edition. Συγκεκριμένα:
- Το Act I φτάνει μέχρι και τον Skeleton King.
- Το level cap είναι 13.
- Το matchmaking γίνεται μόνο με παίχτες που παίζουν την Starter Edition.
- Δεν έχετε πρόσβαση στο Auction House.
- Το global play δεν είναι διαθέσιμο.
- Οι παίχτες που θα προσπαθήσουν να συνδεθούν σε server διαφορετικής περιοχής από αυτήν που έχουν δηλώσει στον Battle.net λογαριασμό τους θα εμποδίζονται από το Error 12.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Blizzard στο forum του Diablo 3, αυτό θα συμβεί γιατί οι ψηφιακές αγορές χρειάζονται λίγο χρόνο για να ελεγχθούν πρωτού μεταβούν απευθείας από την Starter στην Full έκδοση. «Είναι ένα σημαντικό μέτρο για να καταπολεμηθούν κακόβουλες ενέργειες που μπορούν να χαλάσουν την εμπειρία του παιχνιδιού», γράφει η Blizzard. Το αν αυτή η κίνηση σηματοδοτεί άλλη μια απροσεξία στο Diablo 3 από μεριάς Blizzard δεν το γνωρίζουμε. Μην ξεχνάμε όμως πως πριν λίγο καιρό έγιναν διάφορα hacks σε accounts του Diablo 3. Το μέτρο αυτό σίγουρα θα κάνει αρκετούς παίκτες που πιθανότατα περιμέναν μια μικρή μείωση τιμής, να δυσανασχετήσουν.

Μπορείτε να διαβάσετε το review του Diablo 3 εδώ. Επίσης οι αρχάριοι μπορούν να ρίξουν μια ματιά για tips στο πως να ξεκινήσουν εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα