Το Final Fantasy 7 στο Steam

Όλο και πιο πιθανή η κυκλοφορία του για PC μέσω της υπηρεσίας της Valve.

Το Final Fantasy 7, το μεγάλο RPG που βοήθησε στην άνοδο του PlayStation όσο κανένα άλλο παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Steam, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το FinalFantasyVIIPC.com, ένα site
το οποίο άνοιξε από την Square Enix στις 15 του μήνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιχνίδι θα είναι συμβατό με χαρακτηριστικά του Steam όπως achievements (36 στο σύνολο), ικανότητα cloud saving, καθώς και online profiles, με τα οποία θα μπορείτε να συγκρίνετε την πρόοδό σας με άλλους παίχτες. Επίσης θα προστεθεί ένα νέο αντικείμενο έκτακτης ανάγκης, το οποίο θα δίνει τον μέγιστο αριθμό HP, MP και Gil σε όποιον χαρακτήρα το χρησιμοποιήσει.

Λίγο καιρό μετά το ανέβασμα των παραπάνω πληροφοριών στο site, η Square Enix εξαφάνισε το περιεχόμενό της. Όσοι πρόλαβαν και το εντόπισαν όμως κατάφεραν να κρατήσουν αυτά τα στοιχεία, παίρνοντας εικόνες από την σελίδα και σώζοντας αντίγραφα της με το google cache. Με μία καλύτερη ματιά μπορεί να εντοπιστεί και η τιμή του τίτλου, η οποία θα ανέρχεται στα 9.99 ευρώ.

Πέρυσι τον Ιούνιο είχαμε ξανακούσει για την κυκλοφορία των κλασικών τίτλων της Square Enix στην πλατφόρμα της Valve, με τις πληροφορίες να αφορούν τα Final Fantasy 7 και Final Fantasy 8, αλλά χωρίς να έχουμε νεότερα.. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η Ιαπωνική εταιρία θα αποφασίσει να προχωρήσει αυτή τη φορά ή αν θα περιμένουμε πάλι μέχρι τον επόμενο Ιούνιο για περισσότερες πληροφορίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα