Χωρίς συνδρομή το The Secret World

H Funcom υιοθετεί το μοντέλο του Guild Wars 2.

Έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από τις δηλώσεις του Erling Ellingsen, υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της Funcom, o οποίος είχε τονίσει ότι το The Secret World δεν θα ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο, τουλάχιστον όχι σύντομα. Παρόλα αυτά σήμερα η Funcom ανακοίνωσε ότι καταργείται η συνδρομή στο πρόσφατο MMORPG της. Για να παίξετε το The Secret World αρκεί

να αγοράσετε το παιχνίδι, το οποίο κοστίζει 30 ευρώ. Η νορβηγική εταιρεία ακολουθεί λοιπόν το εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο του Guild Wars 2, το οποίο έχει πουλήσει μέχρι στιγμής πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα.

Όσοι αγοράσετε το The Secret World μέσα στον Δεκέμβριο θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το The Full Initiate Pack το οποίο θα κοστίζει 15 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Η Funcom ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν αρκετά ακόμα Packs τους προσεχείς μήνες (θα μπορείτε να τα αγοράσετε προαιρετικά) ενώ θα διατεθούν σύντομα νέα Issue Updates. Για όσους από εσάς δεν έχουν ασχοληθεί με το The Secret World να προσθέσουμε ότι μέσω των Issue Updates προστίθενται ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέες αποστολές και καινούργια bosses και dungeons στο παιχνίδι.

Εν τω μεταξύ, θα υπάρχει και προαιρετική συνδρομή, η οποία θα κοστίζει 15 ευρω τον μήνα. Οι συνδρομητές του The Secret World θα αποκτήσουν ένα αντικείμενο που ονομάζεται Time Accelerator που σας δίνει την δυνατότητα να διπλασιάσετε τα experience points που κερδίζετε. Το exp bonus διαρκεί για μια ώρα και μπορείτε να το ενεργοποιήσετε κάθε 16 ώρες. Επιπλέον, η συνδρομή θα προσθέτει στο account σας 1200 Funcom Points σε μηνιαία βάση, με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αντικείμενα από το Item Store. Παράλληλα, οι συνδρομητές αποκτούν επιπλέον 10% έκπτωση σε όλα τα αντικείμενα του Item Store. Όσοι από εσάς είχατε ενεργή συνδρομή μέχρι σήμερα ανταμείβεστε με 1200 Funcom Points και αποκτάτε ως δώρο το Time Accelerator.

Η Funcom έδωσε στην δημοσιότητα το σχετικό τρέιλερ με το motto "Pay Once, Play Forever":

Watch YouTube video

Αξίζει να προσθέσουμε ότι στις 21 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα alternate reality game που θα ονομάζεται The End Of Days is Coming και θα βασίζεται στην επερχόμενη καταστροφή του κόσμου, όπως είχε προβλεφθεί από τις προφητείες των Mayas. Η Funcom δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες, αλλά τονίζει ότι όσοι παίχτες του The Secret World συμμετάσχουν θα αποκτήσουν αποκλειστικά δώρα. Για να δήλωσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.

Το The Secret World κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο και πάρα το γεγονός ότι διαφημίστηκε αρκετά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τόσο της Funcom, όσο και της Electronic Arts. Οι συνδρομητές του έφτασαν μόλις τις 200.000 στους πρώτους μήνες διάθεσής του και αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά ότι το μόνο MMORPG που καταφέρνει να επιβιώσει με το συνδρομητικό μοντέλο είναι το World of Warcraft. Πρόσφατα μάλιστα το Star Wars: The Old Republic "αναγκάστηκε" να ακολουθήσει το free-

Keywords
Τυχαία Θέματα