PlayStation Store: 12/12/12

Grand Theft Auto: San Andreas και Castlevania: Symphony of the Night.

Φτάσαμε στα μέσα Δεκεμβρίου και απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Όπως ήταν αναμενόμενο οι νέες κυκλοφορίες αυτή την χρονική περίοδο είναι εξαιρετικά περιορισμένες, κάτι που αποτυπώνεται και στο PlayStation Store, καθώς το σημερινό update

του είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο "φτωχά" των τελευταίων μηνών. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν το Big Sky Infinity σε αμφότερα τα PS3 και PS Vita, ενώ υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις σε αρκετά από τα DLC του Batman: Arkham City.

Ύστερα από τα Grand Theft Auto III και Grand Theft Auto: Vice City ένα ακόμα κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς της Rockstar καταφτάνει στο PSN. To Grand Theft Auto: San Andreas αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια από τις κορυφαίες δημιουργίες του PS2 και παράλληλα ένα από τα καλύτερα Action-Adventures όλων των εποχών. Να προσθέσουμε επίσης ότι το San Andreas κατελαβε την δεύτερη θέση ανάμεσα στα 10 καλύτερα παιχνίδια δράσης όλων των εποχών στην στήλη μας Best Of.

Μια δημιουργία που ήταν πολύ κοντά για να μπει στο σχετικό Top 10 αλλά τελικά δεν τα κατάφερε είναι το Castlevania: Symphony of the Night. Το Symphony of the Night αποτελεί εμπορικά το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της σειράς Castlevania, αν και το 1997 όταν κυκλοφόρησε ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Το 2D side scroller ύφος του θεωρήθηκε παλαιομοδίτικο για τα δεδομένα των 32-bit κονσολών και αρκετοί reviewers το έθαψαν αδικαιολόγητα. Αξιζει να αναφερουμε οτι η Konami προσπάθησε έξι φορές να ξεπεράσει τα δημιούργημά της μέσα στα επόμενα χρόνια με τα Circle of the Moon, Harmony of Dissonance, Aria of Sorrow, Dawn of Sorrow, Portrait of Ruin και Order of Ecclesia. Οι εν λόγω κυκλοφορίες είναι μεν αξιόλογοι τίτλοι, αλλά κανείς τους δεν μπορεί να πλησιάσει το μεγαλείο του Symphony of the Night.

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα downloads του PlayStation Store:

Προσφορές PlayStation Plus:
Big Sky Ιnfinity (PS3): Δωρεάν
Big Sky Ιnfinity (PS Vita): Δωρεάν
Batman Arkham City: Catwoman Bundle Pack: 20% έκπτωση
Batman Arkham City: Nightwing Bundle Pack: 20% έκπτωση
Batman Arkham City: Robin Bundle Pack: 20% έκπτωση
Batman Arkham City: Challenge Map Pack: 20% έκπτωση
Jet Set Radio Extreme Dynamic Theme - PlayStation Plus Exclusive: Δωρεάν
Spectral Dawn Dynamic Theme - PlayStation Plus Exclusive: Δωρεάν
Bertie B-Boy Dynamic Theme - PlayStation Plus Exclusive: Δωρεάν

PS3 Games
Batman: Arkham Asylum: €19.99
Big Sky Ιnfinity: €9.99
Demolition Inc.: €9.99
Mensa Academy: €7.99

PS3 Demos
Fuel Overdose
Mensa Academy

PS Vita Games
Big Sky Ιnfinity: €9.99
Uncharted: Fight for Fortune – Complete Edtion: €8.99

PS2 Games
Grand Theft Auto: San Andreas: €14.99

PSOne Games
Castlevania: Symphony of the Night: €9.99
Spyro the Dragon: €4.99
Spyro:

Keywords
Τυχαία Θέματα