Metal Gear Solid 5 και επίσημα!

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Hideo Kojima για το νέο sequel της σειράς.

Στο τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού IG Magazine φιλοξενήθηκε μια συνέντευξη του Hideo Kojima, εμπνευστή και δημιουργού της δημοφιλούς σειράς Metal Gear. Όπως αποκάλυψε ο Ιάπωνας developer, το Metal Gear Solid 5 είναι ήδη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και η μηχανή
γραφικών που θα χρησιμοποιείται θα είναι η εντυπωσιακή Fox Engine. Παράλληλα, ο Kojima δήλωσε πως πιθανόν να υπάρχουν και νέες προσθήκες στο gameplay, αφού πέρα από το stealth στοιχείο που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σειράς, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και social αλληλεπίδραση στα πρότυπα του Deus Ex: Human Revolution.

Αυτό ήταν και το μόνο στοιχείο που έδωσε ο Kojima σχετικά με το social interaction, αφού σε περαιτέρω ερωτήσεις επί του θέματος αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν αποκαλύψω περισσότερα η female ninja των δημοσίων σχέσεων της Konami που κρύβεται πίσω από την πόρτα θα μπει μέσα και θα με κάνει κομματάκια!”

Το IG Magazine ζήτησε από τον Hideo Kojima να σχολιάσει το Metal Gear Rising: Revengeance. Η απάντηση που δόθηκε είναι ότι αποτελεί ένα άκρως ενδιαφέρων spin-off, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τον δημοφιλή ήρωα Solid Snake. Στη συνέχεια ο Kojima υπενθύμισε για μια ακόμη φορά ότι η ιστορία του Solid Snake δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και τα αρχικά του σχέδια προέβλεπαν τον θάνατό του στο Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.
Keywords
Τυχαία Θέματα