Xbox One: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται στις 22 Νοεμβρίου σε 13 χώρες! Η Ελλάδα εκτός λίστας! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/8/2013] Μπορεί το Xbox One να αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες τον Νοέμβριο, ωστόσο ο αναγνώστης μας snikefriend αλλίευσε την παρακάτω ενδιαφέρουσα πληροφορία από το site του Κωτσόβολου.

Συγκεκριμένα, αν μπείτε στο προφίλ του Xbox One

και μετά πάτε στις "Λεπτομέρειες προϊόντος" και πατήσετε το "Περισσότερα" τότε θα δείτε το μήνυμα "Προϊόν προπαραγγελίας με αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας Δεκέμβριος 2013". Άραγε κάτι γνωρίζουν στον Κωτσόβολο ή πρόκειται απλά για λάθος; Μόλις έχουμε νέο update θα σας ενημερώσουμε.

[UPDATE: 4/9/2013] H Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου σε 13 χώρες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Μ. Βρετανία και Αμερική. Όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε θα πρέπει να το παραγγείλετε από το εξωτερικό.

Ημερομηνία κυκλοφορίας για Ελλάδα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Μέσα στο 2014 θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες σύμφωνα με την Microsoft. Όσο για τις τεχνικές προδιαγραφές, ο επεξεργαστής του Xbox One θα είναι τελικά 1.75Ghz (10% αύξηση στην απόδοση σε σχέση με τα 1.6Ghz που είχαμε ακούσει αρχικά) κι αυτό διότι οι τεχνικοί της Microsoft δούλεψαν εντατικά τους τελευταίους μήνες ώστε να δημιουργήσουν μια πιο ισχυρή κονσόλα.

Tα 23 games που θα συνοδεύσουν το Xbox One στις 22 Νοεμβρίου:

Assassin's Creed 4: Black Flag
Battlefield 4
Call of Duty: Ghosts
Crimson Dragon
Dead Rising 3
FIFA 14
Fighter Within
Forza Motorsport 5
Just Dance 2014
Killer Instinct
LEGO Marvel Super Heroes
Lococycle
Madden NFL 25
NBA 2K14
NBA LIVE 14
Need for Speed: Rivals
Peggle 2
Powerstar Golf
Ryse: Son of Rome
Skylanders: Swap Force
Watch Dogs
Zoo Tycoon
Zumba Fitness: World Party

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα