Gamescom 2013: Τα booth babes

Έκθεση χωρίς booth babes γίνεται;

H Gamescom 2013 είναι η μεγαλύτερη έκθεση για video games σε προσέλευση κόσμου. Κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται κι έτσι οι ιθύνοντες επιθυμούν οι 275.000 επισκέπτες πέρυσι να είναι οιωνός για το σπάσιμο του "φράγματος" των 300.000 επισκεπτών φέτος.

Φυσικά κάθε εταιρεία

έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο περίπτερό της. Το ενδιαφέρον στα μεγάλα περίπτερα, όπως για παράδειγμα των Sony, Blizzard, EA και Microsoft, δημιουργεί μεγάλες ουρές κόσμου, καθώς εκ των προτέρων τα games είναι ατελείωτα όπως και η fanbase. Απ' την άλλη βέβαια, κάθε publisher για να προσεγγίσει κόσμο θα πρέπει να έχει και τις ανάλογες θηλυκές παρουσίες. Έναν τέτοιο ρόλο αναλαμβάνουν τα booth babes.

{youtube}qATgUGmHtvU|500|300{/youtube}

Όσον αφορά λοιπόν στα booth babes, στη φετινή Gamescom τα βλέμματα έχουν στραφεί κυρίως στα περίπτερα των Steam, Square Enix, CaseKing.de και Ubisoft, η οποία φέτος έχει πάρει "μεταγραφή" στο περίπτερό της την Jessica Nigri, για τις ανάγκες του Assassin's Creed IV: Black Flag. Η συγκεκριμένη ξανθιά εμφανίζεται προς το τέλος του πρώτου βίντεο και είναι γνωστή cosplayer, ιδιαίτερα από την περυσινή ερμηνεία της ως πρωταγωνίστρια του Lollipop Chainsaw. Βέβαια αν αυτές τις ημέρες υποδύεται την Aveline απ' το Assassin's Creed 4 τότε η συγκεκριμένη αμφίεση δεν της ταιριάζει και τόσο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Official Page της.

Στο δεύτερο βίντεο, για να σας...διευκολύνουμε, προχωρήστε από το 00:40 κι έπειτα.

{youtube}l33g-h5Pe_g|500|300{/youtube}

Κατά την άποψή μου η φετινή Gamescom δεν είχε τόσο όμορφες παρουσίες όσο προηγούμενες χρονιές, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Η Gamescom 2013 ξεκίνησε από τις 20 Αυγούστου με τις press conferences, άνοιξε τις πόρτες της στις 21 Αυγούστου για τους δημοσιογράφους ενώ αυτό το τετραήμερο έχουμε την είσοδο όλων των επισκεπτών, με το Σαββατοκύριακο να σημαίνει και την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα