Διαγωνισμός The Bureau: XCOM Declassified

Κερδίστε 4 αντίτυπα για PlayStation 3 και Xbox 360.

To GameWorld σε συνεργασία με την CD Media, αντιπροσωπεία της 2K Games, σας προσφέρει 4 αντίτυπα του The Bureau: XCOM Declassified, 2 για PS3 και 2 για Xbox 360.

Μετά

την περυσινή επιτυχία του XCOM: Enemy Unknown της εταιρείας ανάπτυξης Firaxis Games που επανέφερε στο προσκήνιο την ιστορική σειρά XCOM ύστερα από μία δεκαετία, η 2K Games συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με έναν ακόμη τίτλο. Αυτή τη φορά το development του The Bureau: XCOM Declassified, που κυκλοφορεί ήδη από την Παρασκευή για PC, PS3 και Xbox 360, ανέλαβε η 2K Marin, δημιουργός της σειράς BioShock, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα προσεγμένο Tactical Shooter. Καιρός λοιπόν να σας μοιράσουμε τέσσερα αντίτυπα του παιχνιδιού με τις γνωστές διαδικασίες.

{youtube}x2-tO8pj1ds|400|300{/youtube}

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:
Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με δύο τρόπους. Θα κληρώσουμε ένα αντίτυπο για PS3 και ένα για Xbox 360 μέσω GameWorld.gr, καθώς επίσης ένα αντίτυπο για PS3 και ένα για Xbox 360 στη Facebook Page του GameWorld. Ο διαγωνισμός θα λήξει την ερχόμενη Δευτέρα 2/9.

Α τρόπος: Στο GameWorld.gr:
1)Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο όσα μέλη του GameWorld συγκεντρώσουν μέσα σε μία εβδομάδα +50 xp (πόντους εμπειρίας) στο προφίλ τους (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Για να το επιτύχετε αυτό απλά σημειώστε τους πόντους που έχετε σήμερα και οι οποίοι είναι ορατοί από την κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Οι πόντοι αποκτώνται με τη συμμετοχή σας στο site, στο Forum και στο Community του GameWorld.
2)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, μέχρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο group του XCOM στην Community του GameWorld κάνοντας κλικ στο "Γίνετε μέλος της ομάδας". Γράψτε στον τοίχο (wall) του group την λέξη "PS3" ή "Xbox 360" για να μπείτε στην κλήρωση για το αντίστοιχο αντίτυπο.
3)Η καταμέτρηση των πόντων σταματάει τα μεσάνυκτα της Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει η κλήρωση για τους νικητές.
4)Όσα μέλη δεν συγκεντρώσουν +50 xp στο προφίλ τους δεν θα καταμετρηθούν στην κλήρωση. Η διαδικασία αυτή απαιτείται ώστε (σε συνδυασμό με την καταγραφή της IP στα usernames) να διασφαλίσουμε ότι στο διαγωνισμό δεν θα υπάρξει κάποια διπλή εγγραφή.
5)Προσοχή: Απαγορεύονται τα greeklish καθώς και μηνύματα ελάχιστων λέξεων που έχουν ως σκοπό την εσκεμμένη απόκτηση xp στο προφίλ σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρχει άμεσος αποκλεισμός από τον διαγωνισμό.

Β τρόπος: Στη Facebook Page του GameWorld:
1)Μπείτε στη σελίδα του GameWorld στο Facebook και συγκεκριμένα σε αυτη τη φωτογραφία.
2)Κάντε Like και Share στη photo και ακολούθως αφήστε σχόλιο στο κάτω μέρος της.

Σημειώσεις:
- Μπορείτε να συμμετάσχετε και στις δύο κληρώσεις για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας.
- Αν κληρωθείτε νικητής τότε βγαίνετε εκτός των επόμενων κληρώσεων, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν κι άλλοι αναγνώστες. Νικητές
Η κλήρωση για τους τυχερούς νικητές θα γίνει τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο GameWorld.gr.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του GameWorld ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα