Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Ο Sam Fisher μεγαλύτερος και...ικανότερος!


Μερικά games απαιτούν στρατηγική, καλό σημάδι, έξυπνες επιλογές ή την δημιουργία διπλωματικών σχέσεων με τους NPC. Υπάρχουν όμως και άλλα τα οποία σας ζητούν να κάνετε το σκοτάδι τον καλύτερό σας φίλο και να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες που σας δίνει. Όπως καταλάβατε, αναφερόμαστε στα Stealth games, ένα είδος το οποίο είναι πιο εξεζητημένο και απευθύνεται σε πιο

ώριμο κοινό καθώς η δυσκολία του το καθιστά σχεδόν ακατάλληλο για αρχάριους. Τέτοιου είδους είναι και η διάσημη σειρά Splinter Cell, βασισμένη στα βιβλία του Αμερικανού συγγραφέα Tom Clancy και η οποία απαιτεί προσοχή σας και φυσικά απόλυτη μυστικότητα.

Η σειρά Splinter Cell έχει καταφέρει να μας δείξει ότι είναι άξια σεβασμού αφού χρόνια τώρα μας αποδεικνύει πως όσα ξέραμε για το stealth είναι απλώς… λίγα. Οι αποστολές στις οποίες μας έχει συνηθίσει έχουν υψηλή δυσκολία και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη έτσι ώστε να μπορέσει να θεωρηθεί άμεσος ανταγωνιστής της σειράς Metal Gear Solid. Μέχρι στιγμής η σειρά Splinter Cell αριθμεί επτά τίτλους και πιο συγκεκριμένα τα Tom Clancy's Splinter Cell, Pandora Tomorrow, Chaos Theory, Essentials (για PSP), Double Agent, Conviction και το τελευταίο Blacklist.

Τρία χρόνια μετά το προσεγμένο Splinter Cell: Conviction, οι ίδιοι game designers, Maxime Béland και Alex Parizeau, επιστρέφουν ώστε να χαρίσουν στη Ubisoft άλλο ένα video game "πρώτης γραμμής". Το Blacklist ανακοινώθηκε ότι είναι υπό ανάπτυξη τον Νοέμβριο του 2010, χωρίς να μάθουμε τότε το όνομά του. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά την press conference της Microsoft στην E3 2012 και έκτοτε, σε κάθε ευκαιρία, η Ubi μας βομβαρδίζει με πληροφορίες που συνήθως συνοδεύονται με εκθαμβωτικά τρέιλερ και gameplay videos. Βέβαια η μικρή τότε "αποκλειστικότητα" της Microsoft ήταν ένα καλόπιασμα απ' την πλευρά του Γάλλου publisher, καθότι φέτος μετά το...console exclusive Splinter Cell: Conviction, το Blacklist επιστρέφει στο PlayStation 3. Καιρός λοιπόν να δούμε αν μετά την όμορφη συνέντευξη στην E3, το καλοκαίρι θα κλείσει με τον ίδιο όμορφο τρόπο για την Ubisoft.

The Blacklist
Βρισκόμαστε αμέσως μετά τα γεγονότα του Conviction, με επικεφαλής τον Ηνωμένων Πολιτειών την...πρωθυπουργό Patricia Caldwell. Υπό την θητεία της, η Αμερικάνικη κυβέρνηση έχει δημιουργήσει βάσεις σε πολλές χώρες στον κόσμο και τις έχει γεμίσει με ένοπλους στρατιώτες. Μια ομάδα από engineers, η Blacklist, θεωρεί την κίνηση της κυβέρνησης λάθος και απαιτεί να φύγουν τα στρατεύματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επειδή όμως κανείς δεν λαμβάνει το αίτημά της ομάδας στα σοβαρά, η Blacklist δεν μένει μόνο στα λόγια αλλά εξαπολύει επιθέσεις και προκαλεί μεγάλες καταστροφές με αποτέλεσμα να πεθαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι.

Με την τρομοκρατική έξαρση να φτάνει στο απόγειό της, η Blacklist προειδοποιεί ότι θα επιτεθεί σε συγκεκριμένες πολυσύχναστες περιοχές της Αμερικής αν δεν απαντηθεί το αίτημά της. Οι επιθέσεις της έχουν απόσταση μίας εβδομάδας έτσι ώστε να συμμορφωθεί η κυβέρνηση και μέσα στις επόμενες έξι ημέρες να έχει μαζέψει τα στρατεύματα και τους στρατιώτες από τις υπόλοιπες χώρες.

Κάπου εκεί έρχεται η ώρα να σταματήσετε την παράνομη δράση της Blacklist. Η παλιά ομάδα του Splinter Cell με το όνομα Third Echelon διαλύθηκε και στη θέση της δημιουργήθηκε μια καινούρια, η Fourth Echelon. Η κύρια ομάδα αποτελείται από τους Sam Fisher, Anna Grímsdóttir, Isaac Briggs και Charlie Cole ενώ εμφανίζονται και μερικοί παλιοί φίλοι/σύμμαχοι του Sam οι οποίοι θα βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Εσείς παίρνετε φυσικά τον ρόλο του Sam Fisher έχοντας ως στόχο να σταματήσετε την Blacklist με κάθε τρόπο πριν προλάβει να επιτεθεί ξανά.

Η αρχική επαφή
Η πρώτη αποστολή θα σας βάλει...απότομα στο κλίμα του Splinter Cell. Παρέα με έναν συνεργάτη, θα πρέπει να κρυφτείτε και να περάσετε από μια καλά φρουρούμενη περιοχή χωρίς να γίνετε αντιληπτοί. Κατά την διάρκεια της αποστολής θα δείτε τα hints που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης και σας παρουσιάζουν τα νέα στοιχεία του gameplay, όπως για παράδειγμα το Execute ή το (επιτέλους) ελεύθερο σκαρφάλωμα στα κτήρια με parkour.

Βέβαια αυτά είναι και τα μόνα hints που θα δείτε, καθώς δεν υπάρχουν εκτενείς οδηγίες για να σας δείξουν τι πρέπει να κάνετε. Για να μπορέσετε να παίξετε, είτε θα πρέπει να είστε παλιός Splinter Cell fan, είτε να παρακολουθήσετε και να ολοκληρώσετε το Tutorial mode. Εκεί θα βρείτε με κάθε λεπτομέρεια οδηγίες για το πώς να παραμείνετε στο σκοτάδι, πώς να σκοτώσετε εχθρούς χωρίς να γίνετε αντιληπτοί και άλλα πολλά.

Ο χειρισμός και το U.I
Οι βετεράνοι του Splinter Cell θα καταλάβετε ότι υπάρχει διαφορά τόσο στον χειρισμό, όσο και στην ευκολία του gameplay. Πολλά έχουν αλλάξει, για παράδειγμα ότι ο χαρακτήρας σκύβει με το L3 αντί για το O ή ότι για να τρέξετε δεν φτάνει μόνο να σπρώξετε προς τα πάνω το αριστερό analog stick αλλά θα πρέπει να πατήσετε ταυτόχρονα το Χ. με τη σειρά του, το reload σας ζητά να κάνετε χρήση του R3 αντί για το X. Επίσηςμ τώρα πια θα μπορείτε να σκαρφαλώσετε σε κτήρια πολύ πιο εύκολα από πριν. Σε παλαιότερους τίτλους της σειράς, για να ανεβείτε σε κάποιο κτήριο θα έπρεπε να ψάξετε αν υπάρχει σωλήνας ή σκάλα. Πλέον σας δίνεται το ελεύθερο να πιάνεστε από μπαλκόνια, παράθυρα, ακόμα και σχισμές.

Το user interface είναι απλό και πιάνει λίγο χώρο στην οθόνη έτσι ώστε να βλέπετε ακόμη καλύτερα το πεδίο της μάχης. Πάνω αριστερά εμφανίζονται για ένα σύντομο χρονικό διάστημα τα objectives. Κάτω αριστερά έχετε το ραντάρ το οποίο εντοπίζει εχθρούς και διπλά ακριβώς βρίσκεται το gadget που κρατάτε εκείνη τη στιγμή μαζί με έναν αριθμό που υποδηλώνει το απόθεμά σας. Στην κάτω δεξιά πλευρά φαίνονται οι σφαίρες από το όπλο σας έτσι ώστε να ξέρετε κάθε στιγμή πόσες σφαίρες ξοδέψατε και πότε πρέπει να κάνετε το επόμενο reload.

Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο
H ομάδα σας, Fourth Echelon, δεν έχει τα κεντρικά της γραφεία σε κάποιο κτήριο υψίστης ασφαλείας αλλά μέσα σε ένα αεροπλάνο. To αεροσκάφος αυτό ονομάζεται Paladin και όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει μέσα gadgets και συστήματα προηγμένης τεχνολογίας. Το Paladin προσφέρει όλες τις ανέσεις, αφού μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτό στην τοποθεσία της αποστολής, να ετοιμάσετε τη στολή σας και να δείτε τα side quests μέσα από το SMΙ.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα σας εξηγήσουμε τι είναι το SMI και πως συνδέεται με τις αποστολές σας. Τις βασικές αποστολές που συνδέονται άμεσα με το campaign, τις βλέπετε ανά πάσα στιγμή μέσω του SMI και θα σας είναι εύκολο να τις αναγνωρίσετε αφού θα είναι μαρκαρισμένες με κόκκινο σημάδι. Αντιθέτως, τα side missions είναι μαρκαρισμένα με μπλε χρώμα έτσι ώστε να μπορείτε να τα ξεχωρίσετε και να κάνετε συνειδητά το επόμενό σας βήμα. Οι αποστολές λαμβάνουν χώρα σχεδόν σε όλες τις ηπείρους του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του campaign θα αναλάβετε διάφορες αποστολές όπως το να βγάλετε κάποιον από την φυλακή, να εισβάλετε σε συστήματα ή να κλέψετε αντικείμενα. Οι πιο απαιτητικές όμως από αυτές είναι εκείνες στις οποίες θα πρέπει να μην γίνετε αντιληπτός από κανέναν. Αυτό θα σας είναι δύσκολο, καθώς το A.I είναι αρκετά καλό. Τα επίπεδα δυσκολίας είναι τέσσερα και στο μεγαλύτερο από αυτά, δεν θα μπορείτε να περάσετε δίπλα από τους φρουρούς αν δεν έχετε αγοράσει ειδικά παπούτσια που μειώνουν τον θόρυβο. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό είναι κάτι που ανεβάζει τον πήχη της δυσκολίας σημαντικά, όπως θα έπρεπε άλλωστε σε κάθε καθαρόαιμο stealth game.

Ghost, Panther ή Assault;
Πριν ξεκινήσετε μια αποστολή, καλείστε να διαλέξετε ποια όπλα και τι ρούχα θα φορέσετε. Το θετικό είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από ρούχα, gadgets και όπλα για να διαλέξετε. To αρνητικό; Δεν είναι διαθέσιμα όλα από την αρχή και θα πρέπει να τα ξεκλειδώσετε πρώτα και έπειτα να τα αγοράσετε με τα χρήματα που θα κερδίσετε από τις αποστολές. Το πόσα χρήματα θα κερδίσετε εξαρτάται από τον τρόπο που θα παίξετε, δηλαδή Ghost, Assault ή Panther. Όσο πιο αθόρυβα δράτε τόσο πιο πολύ θα ανταμείβεστε.

Διαλέγοντας να παίξετε ως Ghost θα πρέπει να μην τραβάτε την προσοχή αλλά να επιτυγχάνετε τον στόχο σας σχεδόν χωρίς να σας αντιληφθεί κανείς. Ως Panther στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε τα gadgets σας για να τραβήξετε την προσοχή των φρουρών, να έρθουν προς το μέρος σας και να τους σκοτώσετε με την ησυχία σας. Τέλος, με τον ρόλο του Assault, θα έχετε μια ευρεία γκάμα από βαριά όπλα, που θα σας βοηθήσουν να βγείτε ανοιχτά να πυροβολήσετε τους εχθρούς σας ευθέως και όποιον πάρει ο χάρος!

Το ρεπερτόριο όπλων σας, περιλαμβάνει σχεδόν τα διπλάσια όπλα και συγκεκριμένα 52 έναντι 25 που είχε το Conviction. Η αύξηση έγκειται στο γεγονός ότι o βαρύς οπλισμός έχει αυξηθεί. Τα Assault Rifles έχουν γίνει 11 (από 6) περιλαμβάνοντας για παράδειγμα Beretta ARX-160, SA-58 OSW ή το εικονικό SC4000 (υποτιθέμενος απόγονος του SC3000). Στα Submachine guns προστίθεται το MP7A1, ενώ ξεχωρίζουν ακόμη έξι είδη από snipers (!) καθώς και τρία ειδική όπλα, μια νέα λεπίδα (Karambit Knife), το Stun Gun που πετάει βελάκια ακινητοποίησης και τέλος το Crossbow, γιατί πολύ απλά...κάθε σύγχρονο Shooter πρέπει να έχει κι από ένα crossbow!

Πάντως, γεγονός είναι ότι ακόμα και αν παίζετε ως Ghost ή Panther θα έχετε την επιλογή να ξεφορτωθείτε τους αντιπάλους με Lethal (θανατηφόρο) ή Non-Lethal τρόπο. Για παράδειγμα οι φρουροί είτε βγαίνουν νοκ-άουτ με πισώπλατο αιφνιδιασμό, είτε έχετε το εναλλακτικό να τους κοιμήσετε. Φυσικά έχετε το ελεύθερο να τους σκοτώσετε, συνεπώς όλα βασίζονται στην θέλησή σας. Αυτό από πλευράς gameplay είναι άκρως θετικό καθώς οι game designers δείχνουν ότι σέβονται τις επιλογές σας και σας αφήνουν να παίξετε με τον τρόπο που θέλετε.

Ο Sam Fisher βασίζεται στα gadgets του για να τραβήξει την προσοχή των εχθρών. Μπορεί να κάνει θόρυβο για να φέρει προς την μεριά του έναν φρουρό και να τον ξεφορτωθεί εύκολα.

Εύκολο campaign ή απλώς προσιτό;
Η σειρά Splinter Cell έχει την φήμη ότι πάντα δυσκόλευε τους παίχτες με τις αποστολές της που μερικές φορές απαιτούσαν ακόμα και walkthroughs. Παρόλα αυτά, στο Blacklist παρατηρήσαμε αισθητή διαφορά σε αυτό τον τομέα. Για παράδειγμα, παλιά αν σας έβλεπε ένας φρουρός ενημέρωνε αμέσως τον άλλον και χτυπούσε συναγερμός ενώ αν οι φρουροί ήταν περισσότεροι τότε πολύ απλά η αποστολή αποτύγχανε. Τώρα όμως σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο μπορείτε πολύ απλά να σκοτώσετε τους φρουρούς με τα όπλα που έχετε στην κατοχή σας και να μην έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης αυτό που έχει αλλάξει σχεδόν ριζικά είναι το cover system. Ο Sam Fisher είναι μυστικός πράκτορας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο ταιριαστό να προκαλεί πανικό σκοτώνοντας εχθρούς στα ανοιχτά, γι' αυτό θα πρέπει να βρει πιο stealthy τρόπους για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του ή ακόμα και να μην σκοτώσει κανέναν. Στις βραδινές αποστολές θα σας είναι πανεύκολο να κρυφτείτε στα σκοτάδια αλλά στις πρωινές θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Έτσι, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το cover system με το οποίο βρίσκετε μια γωνία για να καλυφθείτε. Πατώντας το Ο μπαίνετε σε cover και κρατώντας πατημένο το Χ, το παιχνίδι βρίσκει για εσάς το επόμενο μέρος για να κρυφτείτε.

Αυτό που διευκολύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση είναι οι επιλογές Execute και Last known position οι οποίες κάνουν την επιστροφή τους και τις είχαμε δει τελευταία φορά στο Splinter Cell: Conviction. Μέσα από το Execute μπορείτε να μαρκάρετε δυο εχθρούς και έπειτα πατώντας το Δ να τους σκοτώσετε. Από την άλλη με το Last known position βλέπετε ένα φάντασμα το οποίο βρίσκεται στην τελευταία θέση που σας είδαν οι εχθροί. Έτσι ενδέχεται να αρμενίζετε κρυφά και να τους την φέρετε από εκεί που δεν θα το περιμένουν, τη στιγμή που εκείνοι θα νομίζουν ότι βρίσκεστε σε άλλη τοποθεσία.

Multiplayer και co-op
Εκτός από το βασικό campaign του Splinter Cell: Blacklist το οποίο διαρκεί περίπου 7-8 ώρες, συν τις όποιες προαιρετικές αποστολές, έχετε για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να περάσετε αρκετό χρόνο παίζοντας τα co-op και multiplayer modes. Ορισμένες αποστολές -όπως τα side missions- είναι φτιαγμένα για να παιχτούν με δύο παίχτες. Αξίζει λοιπόν να τα δοκιμάσετε παρέα με φίλους είτε online είτε στην ίδια κονσόλα μέσω split-screen. Το Co-op είναι αρκετά διασκεδαστικό και σίγουρα μια πολύ θετική προσθήκη καθώς έτσι θα αναλάβετε με φίλους αποστολές που μόνοι σας θα δυσκολευόσασταν να βγάλετε εις πέρας.

Ο πραγματικός πρωταγωνιστής του multiplayer είναι το Spies vs Mercs mode. Εκεί μια ομάδα από Spies, δηλαδή μυστικούς πράκτορες, θα πρέπει να τα βάλει με την αντίπαλη ομάδα από Mercs, κοινώς τους βαριά οπλισμένους στρατιώτες. Οι Spies παίζουν σε third-person camera και βασίζονται στο stealth ενώ οι Mercs βλέπουν τον κόσμο από γωνία πρώτου προσώπου και με το όπλο τους θα πρέπει να σκοτώσουν τους Spies. Μπορείτε να παίξετε το Spies vs Mercs σε Classic ή Blacklist mode που σημαίνει ότι θα χωριστείτε σε ομάδες των δύο ή τεσσάρων ατόμων αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα multiplayer modes είναι τα Uplink Control, Extraction και Team Deathmatch. Στο Uplink Control δύο ομάδες των τριών ατόμων προσπαθούν να πάρουν στην κατοχή τους το Uplink και να κερδίσουν πόντους, με απλά λόγια κάτι σαν το Capture the Flag που έχουμε συνηθίσει από τα FPS. Στο Extraction, δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων πρέπει να παλέψουν για να μαζέψουν μια βαλίτσα και να την κουβαλήσουν μέχρι την βάση τους. Τέλος, στο Team Deathmatch δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων μάχονται μεταξύ τους και ο σκοπός είναι ο ίδιος για όλους, να σκοτώσουν όσους περισσότερους αντιπάλους μπορούν.

Οπτικοακουστικός τομέας
Tα γραφικά του Splinter Cell: Blacklist είναι ικανοποιητικά και αισθητά βελτιωμένα. Βλέποντας τον Sam Fisher, εκτός από την ωραία εμφάνισή του, ξεχωρίζει η μαύρη και γυαλιστερή στολή του. Φαίνεται να έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη στολή του πρωταγωνιστή καθώς είναι ίσως το πιο καλοφτιαγμένο αντικείμενο σε όλο το παιχνίδι. Αντιθέτως όλοι οι άλλοι χαρακτήρες είναι προχειροφτιαγμένοι σε σημείο που θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε ως… άσχημους. Τα textures σε ορισμένα σημεία είναι χαμηλής ποιότητας ενώ παρατηρήσαμε και μικρά frame rate drops κατά τη διάρκεια της μάχης.

Όσον αφορά τον ήχο, έχουμε να κάνουμε δύο παρατηρήσεις. Η μία είναι ότι όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να υποδυθούν τους ρόλους τους όσο πιο πειστικά γίνεται. Η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι την φωνή του Sam Fisher δεν υποδύεται πια ο Michael Ironside που είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό, αλλά ο κατά πολύ νεότερός του, Eric Johnson. Ο Johnson έκανε καλή δουλειά, παρόλα αυτά δεν είχε το ίδιο έξυπνο χιούμορ με το οποίο μας είχε συνηθίσει ο Ironside αλλά μας υποδύθηκε έναν πιο σοβαρό και αποφασισμένο Fisher.

Το καλύτερο Splinter Cell;
Το Splinter Cell: Blacklist είναι ένα sequel το οποίο περίμεναν πολλοί από εσάς, είτε fans της σειράς είτε όχι, τόσο για να δείτε την εξέλιξη της ιστορίας και να παίξετε ξανά ως Sam Fischer, όσο (αντίστοιχα) για να δοκιμάσετε το gameplay του, τα νέα στοιχεία του οποίου μας άφησαν μια θετική γεύση.

Σαν τίτλος δεν μας απογοήτευσε, κάθε άλλο, τo νέο ρεπερτόριο όπλων, το multiplayer, η ενδιαφέρουσα ιστορία και ο βελτιωμένος οπτικός τομέας πιστεύουμε ότι θα σας αφήσουν ευχαριστημένους. Εκτός από μια γενική βελτίωση, παρατηρούμε μια τάση ελευθερίας αφού σας αφήνει να παίξετε όπως ακριβώς θέλετε εσείς διαλέγοντας ανάμεσα σε stealthy kills ή… σαματά! Η αλλαγή του ηθοποιού που υποδύεται τον Sam Fisher παίζει λίγο ρόλο τη στιγμή που ο Eric Johnson κάνει αρκετά καλά την δουλειά του. Σε γενικό τομέα το Splinter Cell: Blacklist μαζί με το Splinter Cell: Chaos Theory και το Splinter Cell: Double Agent μπορεί να θεωρηθεί ως ένας από τους καλύτερους τίτλους της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Θετικά:
- Καλοσχεδιασμένες αποστολές
- Ευρύτερη γκάμα όπλων
- Εναλλακτικές επιλογές στον τρόπο παιξίματος
- Βελτιωμένα γραφικά
- Ενδιαφέρον multiplayer mode

Αρνητικά:
- Σύντομο σε διάρκεια
- Ορισμένες ατέλειες στο σχεδιασμό χαρακτήρων
- Frame rate drops σε μερικά σημεία

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 9
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 8.2

Το πιο άρτιο Splinter Cell των τελευταίων ετών, καθώς συνδυάζει με ιδανικό τρόπο όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες πινελιές.

Χριστιάνα Θάνου

Keywords
splinter cell, splinter, splinter cell, splinter, fisher, games, gear, tomorrow, essentials, psp, double, game, ubisoft, video, press, microsoft, videos, exclusive, playstation, καιρος, καλοκαιρι, βασεις, δραση, anna, νέα, parkour, fan, stick, reload, user, gadget, gadgets, μπλε, πήχη, ghost, βγείτε, guns, knife, gun, system, σημαίνει, online, camera, classic, team, fps, frame, eric, Johnson, sequel, βιβλια, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, βασεις 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, ξανα, βγαινουν, βγείτε, reload, χωρες, βημα, γωνια, δουλεια, ηθοποιοι, ηχος, θητεια, ρουχα, τα νεα, ωρα, fps, games, game, ghost, microsoft, ubisoft, αεροπλανο, αυξηση, αξιζει, απλα, ατμοσφαιρα, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γευση, γινει, γινεται, γραφεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δοθει, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εμφάνιση, εξελιξη, εξι, επρεπε, επτα, ερχεται, ετων, εχθροι, εξυπνο, ζητα, ιδια, ιδιο, ειδος, ησυχια, θετικο, ηχο, κυβερνηση, κινηση, κυρια, κλιμα, λαθος, λογια, μπλε, μπορειτε, μονα, νεοτερος, νοκ, ξερετε, ομαδα, παντα, οθονη, ομορφη, ονομα, παπουτσια, πεδιο, πιο πολυ, ρανταρ, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμενα, σειρα, συγχρονο, ταση, τι ειναι, τρειλερ, τρια, τιτλος, φυλακη, υψηλη, φαινονται, φυσικα, φτανει, φημη, φωνη, φορα, χιουμορ, χρωμα, ωρες, anna, sequel, classic, double, ειδη, eric, essentials, exclusive, fan, fisher, frame, gadgets, gadget, guns, gear, γινετε, gun, χωρα, ιδανικο, ιδιαιτερα, user, camera, κρυφα, μια φορα, ομαδες, παιχνιδι, πήχη, πληροφοριες, press, parkour, σημαίνει, split, screen, system, σωληνας, team, tomorrow, online, θανου, videos, stick
Τυχαία Θέματα