Xbox One: Φήμες για πτώση τιμής

Από ανεπίσημες πηγές μέσα απ' την Microsoft.

Είναι σύνηθες φαινόμενο στις τελευταίες γενιές κονσολών, οι κατασκευάστριες εταιρείες να σκέφτονται μείωση τιμής μετά τον πρώτο χρόνο, ώστε να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη.

Στην περίπτωση του Xbox One που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο σε 13 χώρες, οι περισσότεροι από εμάς θα περιμέναμε πρωτίστως να κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες (και κυρίως στην Ελλάδα) έναντι 500 ευρώ και μετά να δούμε μια

πτώση στην τιμή του. Παρόλα αυτά, ο έμπειρος δημοσιογράφος Matt Martin του VG247 δήλωσε ότι έχει πληροφορίες μέσα από την Microsoft που του εκμυστηρεύτηκαν ότι θα υπάρξει πτώση τιμής μέσα στο 2014 ώστε να μπορέσει η κονσόλα να ανταγωνιστεί σε πωλήσεις το PS4 της Sony.

Δεν υπήρξαν περαιτέρω πληροφορίες για το αν θα πρόκειται για το παρόν μοντέλο του Xbox One, καθώς επίσης και κάποιο στοιχείο για το στέλεχος που του έδωσε την πληροφορία. Υπάρχουν βέβαια φήμες που αναφέρουν ότι ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο Xbox One χωρίς Blu-ray drive τον Οκτώβριο, όπως επίσης και ένα λευκό Xbox One.

Όλα τα παραπάνω είναι απλά φήμες τις οποίες η Microsoft αρνήθηκε να σχολιάσει. Προς το παρόν το Wii U προηγείται με 5.8 εκατομμύρια μονάδες (μέσα σε ένα έτος κυκλοφορίας), ακολουθεί το PS4 με 4.2 εκατομμύρια και τρίτο το Xbox One με 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Αμφότερες οι δύο κονσόλες έχουν λανσαριστεί εδώ και δύο μήνες, το Xbox One σε 13 χώρες και το PS4 στις περισσότερες τεχνολογικά προηγμένες, εκτός της Ιαπωνίας όπου θα εμφανιστεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα